Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Національний День Ферми на базі ТОВ НВА "Перлина Поділля"

Дата проведення: 15 серпня 2019

Місце проведення: Хмельницька область, смт. Білогір'я, вул. Шевченка, 45 Oрганізатори: Асоціація виробників молока України (АВМ), Всеукраїнська аграрна рада (ВАР) та консалтингова компанія «Дикун».

15 серпня відбувся Національний День Ферми на базі ТОВ НВА "Перлина Поділля".

Відкрив захід Петро Іващук, голова наглядової ради ТОВ НВА «Перлина Поділля»: «Сьогодні хотілося б почути ваші думки та пропозиції, адже з присутніх багато людей працюють у тваринництві. Всі ви знаєте, що тваринництво одна із найважчих галузей. Та при всіх негараздах, я вважаю, що ситуація налагодиться. Бажаю гарно провести день, обмінятись досвідом, поспілкуватись».

Хотілося б відмітити, що ТОВ НВА «Перлина Поділля» Петро Іващук, генеральний директор ТОВ НВА «Перлина Поділля» Сергій Іващук та ще 11 працівників отримали відзнаки від Міністерства аграрної політики та продовольства України за вагомий внесок у розвиток молочної галузі!

Чеська компанія ТЕКРО на Національному Дні Ферми представили новинку – лінійку замінника сухого молока TekroMilk, для використання:

  • з 4-го дня життя – PremiBOV
  • з 7-го дня життя – GrandBOV
  • з 10-го дня життя – OptiBOV
  • з 21-го дня життя – BaseBOV

Продукти містять необхідні амінокислоти в складі легкозасвоюваних молочних і харчових протеїнів, молочний цукор, вуглеводи, фітобіотики, ненасичені жирні кислоти, ретельно підібраний комплекс вітамінів, макро- і мікроелементів, з приємним солодким молочним смаком.

Учасники заходу ознайомилися з алгоритмом заготівлі грубих кормів з поля до кормового столу, відвідали екскурсію по молочно-товарній фермі у супроводі представників підприємства та визнаних експертів, прийняли участь у спеціалізованих практичних майстер класах.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.