Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

ХІІ Міжнародної конференції Птахівництво-2016

Дата проведення: 13-15 вересня 2016 року.

Місце проведення: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Городище, 8, КК «Ріксос Прикарпаття».

Організатор: асоціація «Союз птахівників України».

Компанія «Текро», разом із іншими провідними компаніями виробниками кормів, кормових добавок та ветеринарних препаратів взяла участь в ХІІ міжнародній конференції «Птахівництво-2016», що проводилась у м. Трускавець.

Під час конференції спеціалісти та керівництво компанії «Текро» провели конструктивні переговори з виробниками м'яса птиці, яєчними фабриками, власниками репродукторів та інкубаторів з метою подальшої співпраці.

На стенді компанії були представлені зразки продукції (премікси, БМВД, адсорбент мікотоксинів та інші кормові добавки), велика кількість роздаткових рекламних матеріалів.

В перервах між секційними засіданнями відбувались обговорення важливих проблем галузі птахівництва, обмін досвідом між ветеринарними лікарями господарств та учасниками конференції, вирішувались питання щодо перспектив розвитку птахівництва в Україні, майбутніх реформ в аграрному секторі економіки України. Спеціалісти з годівлі обмінювались думками щодо сучасних аналітичних методів контролю амінокислотного, вітамінного, катіонного і аніонного складу кормів, кормових добавок і преміксів. Велась конструктивна дискусія щодо ефективного використання відходів птахівництва, системи інтелектуального аналізу даних для сучасних птахофабрик, важливість лабораторної діагностики захворювань птиці.

На конференції з доповідями виступила Ольга Щебентовська, кандидат ветеринарних наук, консультант компанії «Текро» з важливими питаннями основних вимог «Застосування принципів біобезпеки в умовах інтенсивного ведення птахівництва», а також проблемою, з якою стикаються ветеринарні лікарі «Основні етіологічні чинники та патогенетичні механізми розвитку орнітобактеріозу птиці».

Компанія «Текро» ставиться до своїх клієнтів не тільки як до ділових партнерів, а як до друзів; тому надає можливість неформального спілкування у невимушеній обстановці для проведення корисного та спільного часу, обміну досвіду.

Після конференції компанія «Текро» організувала для своїх клієнтів дружню вечірку в стилі «гуцульське весілля» у розкішному розважальному комплексі «Fata Morgana». Всі запрошені мали можливість познайомитись з українськими традиціями, спробувати неперевершені гуцульські страви, навчитися танцювати український народний танець «Бойківська Коломийка» та приємно провести вільний час і залишити найкращі спогади про цьогорічну конференцію та нових друзів.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.