Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Конференція Свинокомплекс

Дата проведення: 6 жовтня 2016 року.

Місце проведення: Готельно-ресторанний комплекс «TERRA NOVA», с. Гатне, вул. Інституцька , 73 (300 м за межами Києва).

Організатор: AGP GROUP.

6 жовтня в готельно-ресторанному комплексі «Terra Nova» в с. Гатне відбулася щорічна конференція «Свинокомплекс», яку організувала AGP Media (журнал Фармер). В який раз компанія “Текро“ довела, що пропонує не лише премікси, вітамінно-мінеральні суміші, престартерні комбікорми, білкові і білково-вітамінно-мінеральні добавки і лікувально кормові добавки для годівлі всіх видів сільськогосподарських тварин і птиці, а комплексний сервіс – консультаційну підтримку.

На конференції були присутні директори, технологи, ветеринари свинокомплексів з різних регіонів України. Піднімалися на обговорення різні теми, такі як: використання зерна тритикале в годівлі свиней; шляхи зниження відсотка застосування антибіотиків у вирощуванні свиней; біобезпека на свинофермі; патології печінки у свиней; проблеми протеїнового живлення; актуальні питання мінерального живлення свиней тощо.

Цьогорічний семінар відзначився виступом канд. с.-г. наук менеджера-консультанта ТОВ «Текро» Валерія Судики, який у своїй доповіді «Гетерозис у свинарстві» відзначив важливість гетерозису у свинарстві та чітко акцентував увагу на схемах схрещування, для отримання максимального гетерозису та відповідно і результату.

Постійним спікером конференції є також канд. вет. наук, менеджер-консультант ТОВ «Текро» Олександр Бабань, що є головним фахівцем у галузі репродукції свиней. Спікер у своїй доповіді «Альтреногест у відтворенні свиноматок» звернув увагу на фактори, від чого залежить максимальний результат та як можливо інтенсифікувати відтворну функцію у свиноматок та ремонтних свинок.

Обидва спікери у своїх доповідях акцентували увагу на повноцінній годівлі та менеджменті, як однією з важливих складових успіху та досягнення мрії, оскільки лозунг компанії «Текро – разом до вашої мрії!»

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.