Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Семінар "Як ефективно збільшити надої та зменшити затрати при виробництві молока"

Дата проведення: 16 березня 2017 р.

Місце проведення: ПАТ «Племзавод «Степной» с. Заповітне, Кам’янсько-Дніпровський район, Запорізька область.

Організатор: Корпорація «Тваринпром», Департамент агропромислового розвитку Запорізької облдержадміністрації.

16 березня на базі ПАТ «Племзавод «Степной» відбувся семінар на тему  «Як ефективно збільшити надої та зменшити затрати при виробництві молока».

Семінар відкрив генеральний директор української корпорації «Тваринпром» Гнатюк Сергій Андрійович: «Збільшується попит до яловичини, до молока. Багато арабських країн хочуть купити і бика, і молоко, тому деякі підприємства починають відроджуватися. Ми вирішили провести таку зустріч, показати унікальне господарство.». Сергій Андрійович наголосив про існуючі державні програми підтримки с/г підприємств. Зокрема, нагадав керівникам с/г підприємств про своєчасне подання заяви з 21 по 26 березня для отримання державної підтримки (повернення ПДВ). Якщо заява не буде подана в цей період  с/г підприємством, то підприємство  не буде мати можливість отримати державну підтримку.

Про ПАТ «Племзавод «Степной» розповів голова правління: Волков Анатолій Анатолійович: «Племзавод займається обробкою землі в межах 10 000 га,  з них 2000 га зрошувальні, є свині – 1000 свиноматок, корови – 750 гол. За минулий рік (в 2016 р.) на 1 дійну корову надоїли 11400 л, в 2015 році було 10 260 л. Є ріст. Будуємо корівник на 560 місць. Маємо свою переробку - молокозавод.»

На семінар приїхали керівники та технологи господарств, обслуговуючі фірми, науковці. Обговорювались такі теми як: «Як виміряти ефективність процесу годівлі?», «Ефективна годівля корів – основні точки контролю», «Сучасний захист молочної продуктивності від втрат, пов’язаних із зовнішніми та внутрішніми паразитами», «Стратегія збереження люцерни: сіно, сінаж та силос з різним вмістом вологи.», «Ефективна боротьба з мухами на ферма в присутності тварин», «Проблеми неплідності корів».

Про ефективну годівлю корів та основні точки контролю розповів Серій Блюсюк,  кандидат с/г наук, консультант ТОВ «ТЕКРО»: «Повноцінна годівля, що відповідає потребі тварини, – це основа ефективного виробництва молока!». В своїй доповіді ознайомив з раціонами для корів, правилами кормового столу, контролем кормового столу, параметрами продуктивності, точки контролю  та інше.

З доповіддю про  «Проблеми неплідності корів» виступив  Олександр Бабань, кандидат ветеринарних наук, консультант ТОВ «ТЕКРО». Детально охарактеризував різні види неплідності акцентуючи  максимум уваги на систематичні, яка пов’язана не лише з хворобами статевого апарату, але з хворобами інших органів і систем, впливом на організм негативних факторів навколишнього середовища.

«Проблеми неплідності корів», Олександр Бабань, кандидат ветеринарних наук, консультант ТОВ «ТЕКРО».

«Ефективна годівля корів – основні точки контролю», Серій Блюсюк, кандидат с/г наук, консультант ТОВ «ТЕКРО»:

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.