Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Міжнародний форум «ПТАХІВНИЦТВО-2017»

Дата проведення: 5–6 квітня 2017 року

Місце проведення: м. Львів, вулиця Листопадового Чину, 6 – будинок вчених.

Організатор: журнал «Наше Птахівництво» та AGP Group.

05 квітня 2017 року у Львівському будинку вчених відбувся міжнародний практичний форум "Птахівництво-2017".

На сьогоднішній день птахівництво є однією з важливих галузей сільського господарства. Галузь порівняно швидко окупається та менш капіталомістка і, як результат, більш мобільно реагує на зміни кон'юнктури ринку. Особливістю сучасного стану розвитку галузі є динамічне зростання чисельності поголів’я птиці усіх видів, нарощування обсягів виробництва. На розвиток цієї галузі впливають безліч факторів: це і екологічне середовище, і захворювання птиці, і фінансування…

На форумі піднімалися на обговорення такі теми, як: «Сучасні методики профілактики та боротьби з інфекційними захворюваннями птиці без антибіотиків», «Найефективніший шлях оздоровлення ферми», «Відсутність гігієни приготування кормів призводить до високих енерговитрат, збільшення конверсії корму, низьким приростам», «Пробіотичні препарати гарантують отримання екологічно чистої продукція — основної умови виходу на ринки Євросоюзу», «Як пронутрієнти підвищують засвоєння мінералів в організмі птиці», «Оцінка функціонального стану організму птиці за показниками крові», «Вірусна патологія птиці», «Амінокислотне живлення птиці» та інше.

З доповіддю про «Інфекційний бронхіт птиці. Основні клінічні, патологоанатомічні та патогістологічні зміни.» виступила Ольга Щебентовська, кандидат ветеринарних наук, консультант компанії «Текро». Консультант-експерт ТОВ «ТЕКРО» в своїй доповіді розповіла про збудник хвороби, висвітлила клінічні ознаки, епізоотологію, надала максимум практичних рекомендацій.

Все більшу популярність і широке поширення набуває останнім часом така птахівницька галузь, як розведення індиків. 6 квітня конференція була повністю присвячена промисловому вирощуванню індиків - "Індиківництво-2017". Доповідачі форума враховуючи особливості вирощування індиків підготовили лекції по актуальним темах: «Інноваційні способи запобігання хворобі Ньюкасла», «Найбільш швидкий і безпечний захист проти хвороби Гамборо», «Ефективні продукти для забезпечення міцності кістяка і яєчної шкарлупи», «Операція SALMO STOP - 5 кроків до перемоги над сальмонелою!», «Бактеріофаги — антимікробна дія без шкоди для макроорганізму», «Ефективність застосування антитоксичних препаратів у птахівництві», «Червоний курячий кліщ» та інше.

На конференції учасники обмінялися практичним досвідом, обговорити актуальні проблеми в галузі птахівництва щодо організації виробництва та утримання.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.