Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Національний День Ферми

Дата проведення: 19 травня 2017 року

Місце проведення:  Запорізька обл., Кам'янко-Дніпровський район, ПАТ "Плємзавод "Стєпной"

Організатор: Асоціація виробників молока України (АВМ), Всеукраїнська аграрна рада (ВАР) та консалтингова компанія "Дикун"

Компанія Текро 19 травня 2017 року на базі ПАТ "Плємзавод "Стєпной" прийняла участь у Національному Дні Ферми.

ПАТ "Плємзавод "Стєпной" є одним із лідерів в тваринницькій галузі. На заході зібралися представники аграрних компаній, які бажали перейняти передовий досвід заводу, знайти відповіді на актуальні буденні робочі запитання для примноження своїх успіхів, достатків.

ПАТ "Племзавод "Стєпной" починає свою історію з 1963 року як відгодівельник ВРХ, а вже сьогодні господарство володіє своїм молокозаводом. За словами Анатолія Волкова: "Днями ми встановили новий корпус на 560 місць. За минулий рік з однієї дійної корови реалізували 11 тис. 400 л". "Племзавод "Стєпной" є гордістю жителів району.

Важливою подією заходу став парад голштинських порід. Як зазначив керівник Української голштинської асоціації Ігорь Присяжнюк:  "Запорука голштинської корови в правильному вирощуванні, її розведенні та лікуванні. Після чого отримуєш естетичне задоволення".

Після закінчення параду відбулась лекційна частина заходу. Більше 300 відвідувачів мали можливість ознайомитися з досвідом європейських колег. Після теоретичної частини учасники відвідали поле, де була продемонстрована робота польової техніки.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.