Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

НАЦІОНАЛЬНИЙ ДЕНЬ ФЕРМИ на ПСП «ПІСКІВСЬКЕ»

Дата проведення: 22 серпня 2017 року

Місце проведення: Чернігівська область, Бахмацький район, с. Піски, ПСП «Пісківське»

Організатор: Асоціація виробників молока України (АВМ), Всеукраїнська аграрна рада (ВАР) та консалтингова компанія «Дикун».

22 серпня 2017 року відбувся національний день ферми на ПСП «Пісківське» в Чернігівській області Бахмацький район с. Піски. Захід відкрили директор ПСП «Пісківське» Валерій Колоша, голова  Всеукраїнської Аграрної Ради (ВАР) Андрій Дикун та голова Бахмацької райдержадміністрації Тетяна Неділько.       

«Радий вітати дорогих аграріїв, тваринників і гостей нашого заходу, які в будь-який час тримають достойний рівень виробництва українського молока.  Для мене Національний День Ферми – це свято усіх молочарів, яке об’єднує людей зі спільною справою та інтересом. Бажаю всім плідної праці та Божого благословення», - наголосив Валерій Колоша.

Після завершення доповідей відбувся четвертий Всеукраїнський парад голштинських порід. «Червонорябий голштин більш норовливий за чорних, а тому цього разу було в рази складніше підготувати корів. Однак, нам це вдалося завдяки навикам у поводженні з ВРХ», - зазначив керівник Української голштинської асоціації Ігор Присяжнюк.

Чеська компанія Текро – виробник кормових добавок, спеціаліст з годівлі тварин - прийняла участь у заході як партнер. 

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.