Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Семінар – ВРХ

Дата проведення: 27 вересня 2017 року

Місце проведення: м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 12 Сіті Парк Отель

Організатор: ТОВ «Байєр», ТОВ «Текро»

27 вересня 2017 року у м. Біла Церква відбувся семінар по актуальним питанням вирощування ВРХ. Програма семінару складалась виключно з практичних питань, доповідачами яких виступали практикуючи наукові фахівці та експерти ринку тваринництва. В семінарі прийняли участь більше 40 господарств.

В доповідях піднімалися такі актуальні теми, як: захист молочної продуктивності від паразитів; методи контролю порушення статевих циклів у корів, що зумовлені інфекційними агентами; схеми профілактичних обробок новотільних корів тощо.

В рамках семінару з доповіддю виступив кандидат ветеринарних наук, експерт з годівлі та відтворення поголів’я ВРХ компанії ТЕКРО Олександр Бабань на тему: "Гормональні бурі у корів". В ході доповіді розглянулися питання дисбалансу вмісту гормонів у високопродуктивних корів та причин їх виникнення (пов’язаних з годівлею, продуктивністю, менеджментом, запальними процесами). Було висвітлено питання неповноцінних (ановульторних) статевих циклів та зниження заплідненості та ембріональної смертності. Окреме питання було присвячено можливим механізмам регуляції відтворної функції шляхом стимуляції статевої циклічності, провокування овуляції, підвищення заплідненості та профілактики ембріональної смертності.

Сергій Блюсюк, кандидат с/г наук, начальник відділу сервісу з ВРХ ТОВ «ТЕКРО» в своїй доповіді «90-60-90… або як досягти ідеальної вгодованості корів» акцентував увагу на взаємозв'язку відтворних якостей корів з повноцінністю їх годівлі та виділив основні критерії забезпечення оптимальних кондицій вгодованості тварин на різних етапах виробничого циклу. Зокрема, у першій частині охарактеризовано вплив нестачі і надлишку в раціонах корів енергії, протеїну, неструктурних і структурних вуглеводів, мінеральних речовин і вітамінів на запліднюваність корів, проявлення охоти, тривалість сервіс-періоду, міжотельного періоду, післяпологові ускладнення тощо. Підкреслено важливість забезпечення оптимальних кондицій вгодованості впродовж лактаційного періоду та особливо в сухостійний період та визначено основні завдання, які ставляться перед зооветеринарними спеціалістами ферм для їх досягнення.

Чеська компанія ТЕКРО під час семінару презентувала новий продукт – вітамінно-мінеральні Лизунці для лактуючих корів, тільних сухостійних корів та молодняку великої рогатої худоби. ЛИЗУНЦІ виготовлені за унікальною технологією, – ідеальне рішення для забезпечення тварин життєва важливими макро-, мікроелементами та вітамінами як за прив'язного, так і безприв'язного утримання без ризику передозування. До складу ЛИЗУНЦІВ входять: кальцій і фосфор, натрій і хлор, магній, мікро мінеральний комплекс, вітаміни А, D, E, антиоксидант, меляса бурякова.

Чеська компанія ТЕКРО дякує колегам, партнерам за плідну співпрацю на заході та приємне спілкування.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.