Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Міжнародний семінар «Моя молочна ферма»
«Економіка високопродуктивного стада»

Дата проведення: 1 листопада 2017

Місце проведення: виставковий центр КиївЕкспоПлаза, м. Київ, вул. Салютна 2-б

Організатор: журнал «Argoexpert»

1 листопада в рамках виставки AgroComplex 2017 відбувся міжнародний семінар «Моя молочна ферма» «Економіка високопродуктивного стада».

Всі теми на семінарі були присвячені економіці високопродуктивного стада: чи потрібно страхувати молочне виробництво?; аналіз ефективності методів оздоровлення новотільних корів, американський та європейський досвід; де шукати економіку молочного стада: сирий протеїн, енергія, НДК?; здешевлюємо раціон для дійного стада, досвід господарства тощо.

В семінарі з доповіддю «Економіка маститу» виступив канд. вет. наук, експерт з годівлі та відтворення чеської компанії ТЕКРО, Олександр Бабань. Доповідач висвітив питання поширеності маститу в корів (субклінічної та клінічної форм), збитків спричинених маститом. Детально була висвітлена програма профілактики та економічної ефективності «Оберіг» за використання препаратів Предіп, Мазодайн та Мазофільм, як унікальних засобів метафілактики маститу.

Компанія «ТЕКРО» вдячна учасникам за активність та цікаві запитання!

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.