Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Майстер-клас: сучасні технології вівчарства та козівництва

Дата проведення: 14-15 листопада 2017 року

Місце проведення: Чернівецька область, с. Мамаївці

Організатор: чеська компанія ТЕКРО

Чеська компанія Текро відрізняється тим, що завжди піклується про інтереси і результати своїх клієнтів, тому постійно аналізує сучасні технології і тенденції, для того, щоб клієнти компанії отримували найефективніші інструменти для розвитку свого бізнесу.

У всьому світі спостерігається поступове зростання чисельності овець, за останні роки в деяких країнах Європи поголів’я зросло більш ніж на 300%. Попит на баранину є, як на внутрішньому ринку, так і на зовнішніх, особливо в країнах Близького Сходу. Розуміючи, що в Україні не так багато фахівців, які досконало знають технологію вирощування овець, компанія Текро запросила експерта з Франції, який має 40 років досвіду з розведення овець та кіз.

14 листопада в Чернівецькій області відбувся майстер клас «Вівчарство та козівництво» для фахівців компанії ТЕКРО та 15 листопада в одному з найбільш сучасних господарств по вирощуванню овець відбулася практична демонстрація знань в виробничих умовах.

Основним продуктом галузі вівчарства є виробництво м’яса. Під час майстер класу детально вивчалась етнологією овець, породи, які адаптовані до утримання в приміщенні, до вирощування на пасовищі, до напів-пасовищного розведення. Розглянули зоотехнічні та м’ясні показники порід. Велику увагу приділили промисловому схрещуванню овець. Адже для успішного розведення овець найважливішим є правильний вибір породи.

Що ж до козівництва - то в Європі також зростає попит на козину продукцію, а отже вітчизняні виробники зможуть стати експортером такої продукції в майбутньому. Для успішного утримання козиної ферми потрібно мати тварин високої генетичної якості. Фахівці компанії ТЕКРО ознайомилися з французькими породами кіз, з їх продуктивністю, походженням, зонами розведення та перевагами.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.