Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

З’їзд фермерів та приватних землевласників України

Дата проведення: 27 лютого 2018 року

Місце проведення: м. Київ

Організатори: Асоціація фермерів та приватних землевласників України, ТОВ «ГОСПОДАР ЕЦ».

27 лютого відбувся звітно-виборний ХХVIII З’їзд фермерів та приватних землевласників України. На З’їзді були присутні делегати та гості з усіх областей України.

В рамках З’їзду була організована виставкова експозиція для учасників заходу. На експозиції компанії презентували свою продукцію та послуги. В тому числі, компанія ТЕКРО презентувала нову лінійку продуктів під торговою маркою DVOREK.

ТМ DVOREK – спеціально розроблена лінійка продуктів для потреб клієнтів компанією ТЕКРО. Всі продукти оптимально збалансовані за амінокислотами, макро, мікроелементами, вітамінами та іншими компонентами для підвищення поживної цінності та покращення смакових якостей м’яса.

На З’їзді фермерів та приватних землевласників України приймала участь компанія Agroconsulting. Це дочірня компанія чеської компанії ТЕКРО, яка займається консалтингово-освітніми послугами в агробізнесі. Agroconsulting презентувала онлайн-програму "Свинарство", яка запускається вже через тиждень.

Програма "Свинарство" - це перша в Україні програма для управлінців у галузі свинарства, розроблена на чеських технологіях. У процесі навчання Ви отримаєте практичні рішення та інструменти, вичерпні відповіді на всі питання, а також діагностику та практику на Вашій фермі.

Всіх бажаючих чекає багато цікавого матеріалу та актуальної інформації. Ви можете покращити роботу своєї ферми та зробити її більш прибутковою разом з нами! Дізнавайтеся деталі за посиланням: http://agroconsulting.ltd

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.