Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Семінар - Ефективне ведення молочної галузі!

Дата проведення: 22 березня 2018 року.

Місце проведення: ПАТ «Племзавод «Степной» с. Заповітне, Кам’янсько-Дніпровський район, Запорізька область.

Організатори: Корпорація «Тваринпром», Департамент агропромислового розвитку Запорізької облдержадміністрації.

22 березня на території ПАТ «Племзавод «Степной» відбувся семінар “Ефективне ведення молочної галузі”. Семінар відвідали керівники та технологи господарств, науковці, представники засобів масової інформації. В заході прийняли участь більше 40 спеціалістів, які працюють в молочній галузі.

Вітальне слово було надано Волкову Анатолію Анатолійовичу - директор ПАТ «Племзавод «Степной», який розповів про стан тваринництва в Запорізькій області, зокрема про Племзавод «Степной», про їх досягнення, поставлені цілі на майбутнє.

На семінарі піднімалися різноманітні теми, такі як: “Менеджмент корів під час транзитного періоду молока” - Андрій Турчик, “Гормональні бурі у корів. Фактори порушення репродуктивної функції” та “Як виростити продуктивну корову” - Бабань Олександр, “10 кроків до зниження соматичних клітин у молоці” - Вальчук Олександр, “Електронна система моніторингу ветеринарного благополуччя в скотарстві” - Вальчук Олександр, “90-60- 90…або як досягти ідеальної вгодованості корів” – Блюсюк Сергій, “Чому неякісний силос?” - Щур Віктор, “Особливості утримання та годівлі дійного стада в ПАТ п/з «Степной»” - Назаревич Юрій, “Ветеринарне забезпечення тваринництва” - Пономаренко Володимир тощо.

Чеська компанія ТЕКРО всім учасникам семінару представила свої нові продукти:

  • TekroProtect – фітогенна добавка гепатопротекторної дії для великої рогатої худоби.
  • TekroEnergy – препарат для підтримання здоров’я новотільних корів у перші години після отелення, служить активній профілактиці кетову та родового парезу.
  • Вітамінно-мінеральні лизунці – забезпечення тварин життєво важливими макро-, мікроелементами та вітамінами, як за прив’язного, так і безприв’язного утримання  великої рогатої худоби.

Дякуємо організаторам за цікавий, високоякісний семінар, за вдале поєднання науково-теоретичної і практичної частини семінару.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.