Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Міжнародний форум: ПТАХІВНИЦТВО-2018

Дата проведення: 18-19 квітня 2018 року.

Місце проведення: м. Львів, вул. Листопадового Чину, 6.

Організатори: AGP Group та журнал «Наше птахівництво».

18 квітня розпочався міжнародний форум «Птахівництво-2018». Форум відбувся у м. Львів організатором якого виступили AGP Group та журнал «Наше птахівництво».

Офіційним партнером на заході виступила чеська компанія ТЕКРО. В рамках міжнародного форуму було представлено більше 20 доповідей різних компаній. В якості спікерів виступили представники аграрних компаній, доктора аграрних наук, кандидати с.-г. наук, ветеринарні лікарі тощо.

На «Птахівництві-2018» обговорювали такі теми як: «Упровадження системи керування безпечністю харчових продуктів, заснованій на принципах ХАССП», «Першопричини розвитку респіраторного симптомокомплексу у птиці», «Попередження та контроль інфекційного ларинготрахеїту птиці з векторними технологіями», «Індустріальна інженерія ферментів для поліпшення їх ефективності», «Вплив гліцину цинку на продуктивність птиці, характеристики туші, якість кістяка курчат-Бройлерів», «Вплив на кишківник і кістяк курей-бройлерів бобів із високим і низьким умістом таніну», «Методи покращення якості шкаралупи у птиці», «Ефективна боротьба з ентерококовими бактеріями» та інші.

Ольга Щебентовська, канд. вет. наук, консультант чеської компанії «ТЕКРО» доповіла про «Роль аденовірусів у патології птиці». В своїй доповіді приділили увагу групам вірусів:

«Це велика група вірусів, які належать до родини Adenoviridae, що уражають тварин, птицю і людей. В склад родини входять два роди – рід Mastadenovirus, який включає аденовіруси ссавців: людини – 47 серотипів, мавп – 27 серотипів, ВРХ – 10 серотипів, овець – 6, свиней – 4, собак – 2 серотипи, коней – 1 і кіз – 1 серотип; і рід Aviadenovirus, який викликає захворювання птиці, в тому числі – 13 серотипів курей, індиків – 3 серотипи, качок – 2 і фазанів – 1 серотип.

Це ДНК вмісні віруси з коротким інкубаційним періодом. Є дані, що виділяють вірус як у здорової птиці, так і від хворої. У птиці аденовіруси викликають розвиток Інфекційної гепатомієлопатичної хвороби, синдрому гідроперикардиту, синдрому ураження дихальної системи, некротичний панкреатит і розвиток ерозій у м'язовому шлунку.

Загалом, аденовіруси птиці є мало патогенним, лише деякі серотипи здатні викликати специфічні хвороби. Велику роль дані віруси відіграють у змішаних інфекціях, оскільки проявляють сильну імуносупресивну дію на організм птиці. Це ускладнює постановку діагнозу, а також застосування профілактичних заходів тим, що один вид тварин може бути інфікований кількома аденовірусними серотипами.»

Завершився форум святковою вечерею та розважальною програмою.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.