Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

АГРОПОРТ Захід Львів – 2018

Дата проведення: 19-20 квітня 2018 року.

Місце проведення: Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького

Організатори: Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації та Aviabrand LLC.

19-20 квітня відбулася виставка АГРОПОРТ Захід Львів – 2018. Виставку відвідали багато фермерів та господарств з Львівської, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, а також з інших регіонів України.

Окрім виставкових стендів на виставці проходили різноманітні конференції, семінари та тренінги. Всі заходи були зорієнтовані на розвиток потенціалу дрібних та середніх виробників аграрного сектору.

На виставці відвідувачі мали змогу обмінятися досвідом та актуальною інформацією щодо новітніх досягнень у сільському господарстві. Зокрема, чеська компанія ТЕКРО представила свої нові продукти для великої та дрібної рогатої худоби, такі як:

  • TekroProtect – фітогенна добавка гепатопротекторної дії для великої рогатої худоби.
  • TekroEnergy – препарат для підтримання здоров’я новотільних корів у перші години після отелення, служить активній профілактиці кетову та родового парезу.
  • Вітамінно-мінеральні лизунці - забезпечення тварин життєво важливими макро-, мікроелементами та вітамінами:
    • для великої рогатої худоби - як за прив’язного, так і безприв’язного утримання;
    • для овець та кіз.

Дочірня компанія ТЕКРО - Agroconsulting презентувала свій проект – навчальний онлайн курс у галузі свинарства. Тривалість навчання 3 місяці. Закінчивши навчання, Ви дізнаєтеся, як покращити свою ферму і зробити її більш прибутковою! Навчання включає в себе одноденну практику на Вашому господарстві. Більш детальну інформацію ви можете отримати: http://agroconsulting.ltd.

Дякуємо всім відвідувачем за спілкування на нашому стенді ТЕКРО. Маємо надію, що наші консультації, поради принесуть користь у Вашій справі.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.