Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2018»

Дата проведення: 6-9 червня 2018 р.

Місце проведення: м. Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1. Територія НК «Експоцентр України»

Організатор: ТОВ «ТД «Промфінінвест»

6 по 9 червня відбулася XXX Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2018». Урочисте відкриття ХХХ Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2018» відбулося 6 червня за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та керівництва Міністерства аграрної політики та продовольства України.

«П’ята частина всього, що виробляє Україна, має відношення до агрокомплексу. Нові технології, механізми в агрокомплексі роблять нашу країну сильніше. Три мільйони людей (задіяних в агрокомплексі) сумлінно виконують свою справу і доносять врожаї до українських та світових споживачів», - сказав Володимир Гройсман.

Він наголосив, що цього року Уряд розпочав безпрецедентну програму підтримки агросектору, передусім фермерів і невеликих господарств. Йдеться про підтримку поголів’я – від 1,5 до 2,5 тис. грн «на голову» - в залежності від розміру господарства, здешевлення будівництва тваринницьких комплексів, розвиток садівництва та насінництва.

Цього року на «АГРО-2018» водночас було представлено відразу 12 (!) спеціалізованих виставок. Це і експозиція провідних автомобільних брендів та тест-драйв авто Agro Auto Show; фестиваль їжі Agro Food Fest; експозиція «Рослинництво і агрохімія»; Animal'EX - 2018 – свійські тварини, ветеринарія і товари для тваринництва; традиційний Ярмарок та звичайно ж, ділові заходи тощо.

В рамках ювілейної виставки 8 червня відбувся перший український Аукціон племінних тварин. Аукціон надав можливість кожному взяти участь у відкритих торгах та отримати рідкісні елітні породи худоби.

Серед лотів аукціону:

  • Породи овець: романівська, асканійська, тексель, дорпер, эдильбаевска, алтайська, решетилівська.
  • Породи кіз: альпійська, зааненська, ангорська, німецькі бурські, оренбурзька, англо-нубійська.

Чеська компанія ТЕКРО під час виставки на стенді презентувала новинки продуктового асортименту, такі як:

  • Ефективні рішення для боротьби з личинками, проти літаючих та повзучих комах:
  • МАГГОТС ГР - Інсектицидний препарат для знищення личинок двокрилих комах у тваринницьких приміщеннях.
  • СОДЖЕТ ВГ - Дезінсекція тваринницьких приміщень, пташників та приміщень господарського призначення (двокрилі комахи, таргани, блохи та інші комахи, у тому числі стійкі до фосфорорганічних препаратів, піретроїдів і карбамідів).
  • СОФАСТ ГР - Дезінсекція тваринницьких приміщень, пташників та приміщень господарського призначення (двокрилі комахи, таргани, блохи та інші комахи, у тому числі стійкі до фосфорорганічних препаратів, піретроїдів і карбамідів).
  • Альфасект КС - Дезінсекція тваринницьких та приміщень господарського призначення для знищення літаючих двокрилих комах (комарів, ґедзів, мошок мокреців, москітів, молі) та повзучих комах (тарганів, клопів, мурах), а також жуків шкіроїдів.

 

  • Ефективні засоби для силосування та консервування кормів (ADDCON, Німеччина)
  • KOFA®GRAIN -pH 5- запатентований засіб для консервування вологого зерна та кукурудзи.Силосний засіб для забезпечення аеробної стабільності силосу з цілих рослин кукурудзи та зернових, сильно пров’яленої трави, кукурудзяних качанів, вологого зерна, бурякової стружки, пивної дробини та зернової браги (барди).
  • KOFASIL®S - гетероферментативний бактеріальний препарат для поліпшення аеробної стабільності силосу
  • KOFASIL® LAC - гомоферментативний бактеріальний препарат для підвищення якості бродіння силосу з трави, бобових і цілісних зернових рослин.
  • KOFASIL®LIQUID - розчин силосуючих солей – для покращення якості бродіння силосу з трави, бобових і цілих рослин зернових. Для збереження якості молока та здоров’я тварин.
  • Найперший компонент біобезпеки – дезінфікуюча рамка. Дезрамка дозволяє провести одночасну дезінфекцію коліс, днища та бортів автомобіля.
  • FORMI NDF: високоефективний протимікробний засіб та підсилювач продуктивності в галузі птахівництва та свинарства. Продукт компанії ADDCON (Німеччина), який є світовим лідером серед виробників підкислювачів.

Компанією ТЕКРО для ТМ DVOREK були розроблені рекомендації по змішуванню компонентів комбікорму та приклади рецептів змішування готових кормів на основі бмвд, преміксів для птиці та для свиней. Нагадуємо, що спеціальна лінійка продуктів ТМ DVOREK була розроблена консультантами та науковими співробітниками ТЕКРО для невеликих та середніх господарств.

Позитивні емоції принесла відвідувачам виставки «АГРО-2018» фотозона DVOREK біля стенду компанії ТЕКРО.

Дякуємо друзі за приємне спілкування на стенді ТЕКРО та Agroconsulting. До нових зустрічей!

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.