Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Конференція «Свинокомплекс-2018»

Дата проведення: 3–4 жовтня 2018 року

Місце проведення: м. Львів, вул. Листопадового Чину, 6

Організатори: AGP Group

3–4 жовтня 2018 року відбулася конференція «Свинокомплекс-2018». Уже традиційно AGP Group проводить конференцію у місті Львів.

Тема конференції «Чинники відтворення» вибрана не випадково, адже одним із шляхів підвищення інтенсивності ведення галузі свинарства є поліпшення відтворення стада, збільшення виходу і збереженості поросят, що забезпечує високий біологічний потенціал відтворювальної здатності – можливість одержувати від однієї свиноматки протягом року більше двох опоросів та понад 30 поросят.

Конференцію відвідали представники департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, наукових установ, комерційних компаній, які працюють в галузі свинарства, ветлікарі та біотехнологи свинокомплексів Львівщини та інших областей України.

Два дні учасники конференції мали змогу відвідувати такі лекції, як: цирковірусна інфекція; cтабільність доксицикліну у водних розчинах; лептоспіроз: захворювання, симптоми, лікування, вакцинація, системи ерадикації; фруктани — їх роль і вплив на організм свиней; пахово-мошонковігрижі у свиней; диференційна діагностика патологій респіраторної системи свиней; порушення відтворної функції свинок у наслідку перенесених інфекцій; профілактика та лікування репродуктивних проблем у свиноматок після опоросу; таврування напівтуш та інші.

Вкотре незмінним партнером виступає чеська компанія ТЕКРО, яка запроваджує чеські технології для свиноферм. Спікером від компанії на цьогорічному семінарі був один з кращих репродуктологів України в галузі свинарства, канд. вет. наук Олександр Бабань з доповіддю «Протоколи контролю репродукції у свиней». Під час свого виступу Олександ Бабань висвітлив питання фізіології репродукції у свиноматок та можливі варіанти розладу відтворної функції. Спікер чітко та зрозуміло висвітлив протоколи для стимуляції статевої циклічності, провокування овуляції та підвищення заплідненості, як у ремонтних так і основних свиноматок. Розглянули питання синхронізації статевої циклічності та профілактики ембріональної смертності.

Про бізнес модель, корпоративну культуру, профіль споживача, карту цінностей та інше розповів директор чеської компанії ТЕКРО Йозеф Вондроуш. Адже для того, щоб отримати високі результати власнику бізнеса потрібно вникати у всі бізнес-процеси свинокомплексу. Це і управління собівартістю продукції, побудова грамотного фінансового обліку на фермі, підбір та мотивація персоналу, побудова виробничих процесів та інше.

Дякуємо за організацію конференції, до наступного наукового спілкування!

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.