Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Семінар «Промислове тваринництво»

Дата проведення: 22 листопада 2018 р.

Місце проведення: Київ, конференц-зал чеської компанії ТЕКРО

Організатори: Тваринпром, Agroconsulting - дочірня компанія чеської компанії ТЕКРО.

22 листопада відбувся семінар учасників корпорації «Тваринпром». Серед учасників керівники господарств, представники Держпродспоживслужби, Мінагрополітики, науковці.

Семінар відкрив генеральний директор Корпорації «Тваринпром» Гнатюк Сергій Андрійович. В своїй доповіді Сергій Андрійович відмітив результати роботи Корпорації за рік, надав інформацію про стан поголів’я свиней, про ціну реалізації свинини, про її собівартість, середньодобові прирости та інше.

Про стан галузі тваринництва в Україні розповів заступник начальника управління аграрної політики та сільського господарства Пищолка Володимир Андрійович.

Обговорили і ситуацію з АЧС в Україні. Це важливе питання підняв Матвієнко Володимир Петрович, начальник відділу здоров’я та благополуччя тварин Держпродспоживслужби. Всього в Україні було зареєстровано 443 випадки АЧС: з яких 329 – це домашні свині, 96 – дикі свині та 18 – інфіковані об’єкти.

Взагалі, семінар охопив ряд цікавих та актуальних тем, таких як: «Рейдерство в агросфері. Як відбити напади», «Алгоритми захисту при обшуку і комунікації з правоохоронними органами. Як зберегти техніку та інші цінності», «Мотивація персоналу, практичні схеми матеріальної і нематеріальної мотивації» та інші.

Закінчився семінар підведенням підсумків та внесенням пропозицій по роботі апарату Корпорації «Тваринпром».

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.