Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Перший Український Силос - Саміт «Силос.UA 2019»

Місце проведення: м. Ірпінь, вул. Северенівська 118А

Організатори: CLAAS, ADDCON, TEKRO, AGROCONSULTING, KWS, A.TOM

7 лютого в «Корференц-Хол» Ірпінь пройшов Перший Український Силос - Саміт «Силос.UA 2019».

Потреба проведення даного заходу спричинена тим, що існуючий об’єм інформації не в повні мірі дозволяє отримати силос та сінаж високої якості в більшості господарств. Саме тому, організатори заявили про свою орієнтації не на теоретичні знання, а на практичні та їх достовірність.

Як сказав під час вступного слова ініціатор проведення цього заходу керівник проекту в ТОВ «ТЕКРО» Валерій Алексєєв: «В Україні є багато хороших технологій, які не працюють і часто проблема не в технологіях, просто ми не звертаємо увагу на якісь дрібниці. Ми потребуємо достовірних даних, які підтверджені реальними результатами. Людей, які досягають кращих результатів, ми будемо залучати ділитися практичним досвідом і запрошувати в якості спікерів для обговорень під час круглих столів».

Судячи з відгуків учасників, організаторам вдалося досягти своїх цілей і Саміт «СИЛОС.UA 2019» дійсно мав практичну цінність. В якості спікерів виступили:

  • Отченашко Володимир Віталійович,  д-р с.-г. наук, професор кафедри годівлі тварин та технологій кормів ім. П.Д. Пшеничного, НУБіП
  • Д-р Андреас Міллімонка, доцент Університету Гумбольдта (Берлін), технічний директор ADDCON).
  • Наталя Сергєєва, продукт-менеджер "CLAAS UKRAINE LLC"
  • Андрій Білоус, фахівець з годівлі Департаменту зернових культур ТОВ «КВС-УКРАЇНА»
  • Сергій Красновський, начальник відділу розвитку продуктів та агросервісу Департаменту кукурудзи та соняшнику, ТОВ «КВС-УКРАЇНА».
  • Ян Бондаренко, керівник відділу агро-проектів (навісне обладнання А.ТОМ, переробка органічних відходів).
  • Валерій Алєксєєв, керівник проекту ТОВ «ТЕКРО», технічний консультант ADDCON.

Спікери ділилися успішним досвідом і розповідали про помилки, які зустрічаються найбільш частіше. У кулуарах велися активні дебати та обговорення. Учасникам дуже сподобався майстер клас з органолептичної оцінки від Андреаса Міллімонки. Андреас зробив оцінку зразків всіх учасників і надавав свої рекомендації. За результати оцінки під час майстер-класу організатори нагородили учасників за кращі зразки силосу та сінажу.

Кращим злаковим сінажем визнано - ФГ Маїс. Нагороду за кращий люцерновий сінаж отримала компанія ТОВ «Дзензелівське». ТОВ «Нива 2008» нагородили кращим кукурудзяним силосом.

Незважаючи на песимізм деяких учасників ринку, Саміт «СИЛОС.UA 2019» пройшов дуже продуктивно та на дуже високому рівні, всі учасники були приємно здивовані.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.