Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Міжнародний семінар «Ефективне свинарство» «Відтворення стада»

Дата проведення: 25 вересня 2019 р.

Місце проведення: м. Кропивницький, Міжнародна агропромислова виставка «AGROEXPO-2019»

Організатори: журнал «Agroexpert»

ЯК «РОЗІГНАТИ» ПЛІДНИКА НА МАКСИМУМ? ПРО SPERMATEK В КРОПИВНИЦЬКОМУ

25 вересня розпочалася одна з наймаштабніших в Україні Міжнародних агропромислових виставок AGROEXPO-2019, яка проходить й зараз у Кропивницькому. Компанія ТЕКРО НЕ МОГЛА ЦЬОГО ПРОПУСТИТИ та прийняла участь.

Гарний привід зустрітися, познайомитись та відповісти на поставлені питання. І це не все. Кращий консультант нашої команди Олександр Бабань виступив на семінарі "Ефективне свинарство" з темою "«Розганяємо» плідника на максимум", а от він це робить уміє, навіть не сумнівайтесь.

Олександр Бабань: «Програма годівлі кнурів повинна керуватися метою отримання сперми високої якості та максимальної кількості, підтримуючи в цілому здоров’я тварини - оптимальна вага тварини, обмін речовин, міцні кінцівки, лібідо та інше. На сьогодні спеціалісти чеської компанії ТЕКРО спеціальний продукт у вигляді БМВД для стимуляції сперміогенезу в кнурів – SPERMATEK, який вже апробований на господарствах України та показав відмінні результати.»

Якщо і вас зацікавила тема, телефонуйте до нас 0 800 503 112, будемо раді надати консультації з питань утримання, годівлі та відтворення, це наш профіль

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.