Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

МІЖНАРОДНИЙ СТАНДАРТ ISO 22000:2018

Завод компанії ТЕКРО розробив та впровадив систему безпеки харчових продуктів - процес виробництва продукції ТЕКРО, а саме вітамінно-мінеральних преміксів, білково-мінерально-вітамінних добавок, комбікормів, соєвої макухи і олії відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2018.

Впровадження системи безпеки харчових продуктів на заводі - стратегічне рішення компанії. Новий стандарт - це системний підхід, який передбачає запобігання, усунення та контроль небезпек на всіх етапах їх створення (від виробництва до споживання), оптимізує всі внутрішні ресурси, підвищує довіру споживача до продукції.

Міжнародний стандарт ISO 22000:2018 допоможе компанії знизити ризики під час виробництва і підвищити безпеку та якість готової продукції. Компанія ТЕКРО дбає про своїх клієнтів та ділових партнерів.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.