Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Міжнародна виставка ефективного тваринництва та птахівництва AGRO ANIMAL SHOW

ОРГАНІЗАТОР: Київський міжнародний контрактовий ярмарок.

З 11 по 13 лютого 2014 року в виставковому центі «КиївЕкспоПлаза», у Києві, пройшла міжнародна виставка ефективного тваринництва та птахівництва AGRO ANIMAL SHOW. Організатором виставки виступив Київський міжнародний контрактовий ярмарок. Виставка Agro Animal Show проходила за підтримки Міністерства аграрної політики України, Федерального Міністерства економіки Німеччини та Уряду Франції.

Agro Animal Show – захід, що спрямований на просування сучасних технологій в галузь тваринництва і пропонує великий спектр техніки та обладнання, новітні науково-технічні розробки для господарств різних форм власності та розмірів, що професіонально займаються виробництвом тваринницької продукції. Виставка представляє основні напрямки інноваційного розвитку галузі тваринництва, є унікальним інформаційним та торговельним майданчиком. Серед компаній, що брали участь у виставці відомі в Україні та світі виробники техніки, обладнання, кормів, ветеринарних препаратів, засобів діагностики та ін.

У виставці Agro Animal Show компанія «Текро» брала участь уперше. Так, фахівці вирішили презентувати тут саму компанію та свої продукти, подивитися на те, як нас сприймуть відвідувачі виставки. І на дефіцит гостей стенду під час заходу, представники компанії зовсім не скаржилися. Відвідувачі цікавилися продукцією компанії, адже весь наш спектр — це найзатребуваніші у тваринництві продукти. Окрім того, було представлено й нові продукти: препарат холінхлориду (70%), нові види дезінфектантів тощо.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.