Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Теоретично-практичний семінар по птахівництву

Дата проведення: 24 травня 2016 року.

Місце проведення: Грузія, м. Тбілісі.

Організатор: ТОВ «Текро».

В столиці Грузії, місті Тбілісі, відбулася робоча зустріч фахівців та керівництва компанії Текро з керівниками найбільших господарств по вирощуванню курей-несучок та бройлерів, на якій обговорили основні моменти співпраці. Крім того, у рамках ділових переговорів, був проведений теоретично-практичний семінар у якому брали участь науковці, технологи та ветеринарні лікарі птахофабрик. В обговоренні питань про співпрацю долучились також і інші, зацікавлені в розвитку птахівництва Грузії, люди.

З доповідями виступили:

  • Кулик Валерій, лікар ветеринарної медицини, консультант компанії з важливою проблемною темою: «Технологія вирощування бройлерів».
  • Гунько Юрій, консультант компанії з годівлі тварин і птиці висвітлив питання «Особливості годівлі бройлерів для ефективного вирощування».
  • Щебентовська Ольга, канд. вет.наук, консультант компанії доповідала про важливість контролю зернової сировини та наслідки, які виникають при згодовуванні птиці уражених кормів: «Мікотоксикози тварин та птиці», а також важливість біобезпеки господарств:«Дезінфекція птахівничих приміщень».

Крім цікавих та пізнавальних доповідей, спеціалістами ТОВ «Текро» був проведений майстер-клас з дезінфекції приміщень пташника. На практиці, керівники та ветеринарні лікарі птахофабрики, мали можливість ще раз переконатися в ефективному використанні дезінфектантів (програма OBERIG), а спеціалісти «Текро» - можливість поділитися досвідом.

Фотографії див. нижче.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.