Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

ХХVIII Міжнародна агропромислова виставка, АГРО-2016, 8-11 червня.

Місце проведення: м. Київ, Національний комплекс «Експоцентр України», пр-т Академіка Глушкова, 1.

Організатор: Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Організатор-розпорядник: ТОВ «ТД «Промфінінвест».

З 8 по 11 червня в Києві проходила найбільша міжнародна агропромислова виставка АГРО-2016. Кожного року компанія «Текро» приймає участь у виставці. Це прекрасна можливість для компанії поспілкуватися з постійними та потенційними клієнтами, продемонструвати свої переваги, обговорити та окреслити напрямки взаємної співпраці. Менеджери-консультанти мали можливість надати професійні консультації всім зацікавленим підприємцям, обмінятися контактами.

Під час виставки 9 червня відбулася конференція. На ній виступив представник компанії «Текро» Олександр Бабань, канд. вет. наук. з доповіддю «Нові підходи у відтворенні свиней»:

«На сьогоднішній день особливої актуальності набуває питання стимуляції та синхронізації статевої циклічності у ремонтних свиноматок. Оскільки, завжди є потреба у введенні певної кількості свинок у груп, а для цього необхідно щоб статева циклічність проявилася на протязі 2–3 днів, а відповідно й послідуюче осіменіння. Для досягнення поставленої мети в асортименті лікаря існує цілий ряд засобів, однак завжди необхідно враховувати ціну та ефективність дії того чи іншого препарату.

Для стимуляції відтворної функції у ремонтних свиноматок в переважній більшості застосовують препарати, які гальмують прояв статевої циклічності (синтетичні прогестагени), і лише після цього препарати які стимулюють ріст і розвиток фолікулів в яєчниках та провокують овуляцію. Це дає можливість організувати циклічність виробництва, синхронізувати турові опороси, вести чіткий контроль за перебігом родів, що забезпечує отримання поросят однієї технологічної групи з майже однаковою масою і віком…». На доповіді О.Бабань розповів про особливості використання прогестагенів для стимуляції статевої циклічності у ремонтних свиноматок.

Пропонуємо вам подивитись фото звіт цього заходу.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.