Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Конференція «МОЛОЧНА ФЕРМА. Здорове поголів’я — якісне молоко.»

Дата проведення: 6-7 липня 2016 року.

Місце проведення: м. Полтава, вул. Майдан Незалежності, 5Б, Ресторанний комплекс «ЄВРОПА».

Організатор: AGP GROUP.

В конференції взяли участь близько 80 представників аграрних компаній. Учасники заходу отримали багато цінної інформації щодо розведення ВРХ, мали можливість обмінятися досвідом, познайомитися з технічними новинками в даній галузі, обговорити перспективи співпраці.

На конференції піднімалися різноманітні питання, такі як: профілактика ембріональної смертності та ранніх абортів у корів; економічні втрати при розведенні ВРХ; виразки, деформації, ламініти, пододерматити копит ВРХ; проблема резистентності у молочному скотарстві; заготівля консервованих кормів; паратуберкульоз великої рогатої худоби; схема синхронізації та відтворення ВРХ тощо.

З доповіддю виступив кандидат вет. наук, консультант ТОВ «Текро», Олександр Бабань: «Фізіологічні аспекти та порушення відтворної функції у корів.»

Всі учасники відвідали майстер-клас з декорнуації (знерожування) корови.

Дивіться фотозвіт нижче.


 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.