Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Семінар «Сучасне промислове тваринництво: актуальні проблеми діагностики, лікування та профілактики.»

Дата проведення: 28 жовтня 2016 року

Місце проведення: м. Харків, готельний комплекс «Меркурій».

Організатор заходу: компанія «Ветсинтез».

28 жовтня на базі готельного комплексу «Меркурій» в м. Харків компанія «Ветсинтез» провела пілотний семінар на тему «Сучасне промислове тваринництво: актуальні проблеми діагностики, лікування та профілактики.» В цьому заході взяли участь і спеціалісти компанії «Текро», а саме Олександр Бабань, Віктор Щур та Костянтин Худенко.

Кандидат ветеринарних наук, консультант-менеджер ТОВ «Текро» Олександр Бабань поділився досвідом з питань фізіології та патології відтворення корів, методів діагностики гінекологічних захворювань та ефективних схем лікування. Загалом семінар видався продуктивним та практичним про що свідчили відгуки 20 спеціалістів різних господарств. В майбутньому ми плануємо організовувати ще подібні регіональні семінари, в тому числі і в галузі свинарства.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.