Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

IX Міжнародна конференція з птахівництва та інкубації яєць сільськогосподарської птиці.

Дата проведення: 29-30 листопада 2016 року.

Місце проведення: м. Харків, готель «Мир»

Організатор: Українське відділення Всесвітньої наукової асоціації з птахівництва; ГС Міжрегіональний Союз птахівників і кормовиробників України; ТОВ ВКФ «Гріг ЛТД»; ФОП Рябоконь Олександр Юрійович.

В місті Харкові відбулася IX Українська конференція з птахівництва та інкубації яєць сільськогосподарської птиці. Конференція спрямована на підвищення кваліфікації працівників інкубаційних станцій, зоотехніків, ветеринарних лікарів, менеджерів, директорів, виробників ветеринарних препаратів та кормових добавок.

На конференції обговорювались різноманітні питання: сучасний стан і перспективи розвитку племінної галузі птахівництва в Україні; перспективи розвитку бройлерної галузі птахівництва в Україні; вплив мікотоксинів на ембріональний розвиток зародка птиці; якість кормів і контроль повноцінності годівлі птиці; cучасна діагностика і профілактика основних вірусних хвороб птахів; мукормікоз птиці; дефекти яєць сільськогосподарської птахи та інші.

Про правильний підхід до підвищення продуктивності та ефективності, а саме про важливість cистеми біобезпеки та біозахисту інкубатора і ІПС розповів ветеринарний лікар, консультант ТОВ «Текро» Щур Віктор. На конференції доповідач познайомив більш детально з програмою дезінфекції – програмою Оберіг.

Компанія «Текро» завжди не тільки ділиться зі своїми партнерами, клієнтами корисною та ціною інформацією, але намагається створити приємну атмосферу. Під час конференції «Текро» розіграла між учасниками подарунки, які були приємною несподіванкою.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.