Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Міжнародний семінар "Ефективне свинарство" "Менеджмент стада"

Дата проведення: 16 лютого 2017 року.

Місце проведення: виставковий центр КиївЕкспоПлаза, м. Київ, вул. Салютна 2-б, 1 павільйон, конференц-зала 1

Організатор: журнал Agroexpert

В рамках міжнародної виставки AgroAnimalShow -2017 журнал Agroexpert організував семінар «Ефективне свинарство» «Менеджмент стада».

Тематики доповідей були різноманітні: успішні концепти годівлі свиней;  проблематика респіраторних захворювань; організація роботи елевера на практиці; зернова група в раціонах свиней: сучасні альтернативи; менеджмент стада за групового утримання свиноматок та інші. Розглядалися питання відповідності європейським стандартам та перспективи розвитку для всіх учасників м'ясної індустрії.

З доповіддю «Як зменшити непродуктивні дні свиноматок» виступив Віталій Соколов, ветеринарний лікар менеджер-консультант компанії «ТЕКРО». Як зауважив Віталій Соколов в своїй доповіді: «Одним з методів зменшення непродуктивних днів свиноматок на фермі є контроль віку ремонтних свинок при заплідненні. Також важливу роль в зменшенні непродуктивних днів свиноматок відіграє проведення ультразвукової діагностики. Адже, зниження непродуктивних днів може значно поліпшити економіку підприємства.»

Вітчизняні та зарубіжні експерти галузі представили учасникам прогнози і останні тенденції розвитку галузі тваринництва, в тому числі прогнози світових цін на м'ясну продукцію.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.