Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Національний День Ферми

Дата проведення: 12 вересня 2017 року

Місце проведення: Шишацький р-н, с. Яреськи, вул. Новаторів,26, Будинок культури на базі агропромислового холдингу АСТАРТА, Агрофірма "ім. Довженка"

Організатор: Асоціація виробників молока України (АВМ), Всеукраїнська аграрна рада (ВАР) та консалтингова компанія «Дикун».

12 вересня чеська компанія ТЕКРО відвідала Національний День Ферми, який відбувся на базі агропромислового холдингу АСТАРТА, агрофірма "ім. Довженка". Поштовхом для проведення даного заходу стало відкриття першого в Україні фідцентру, потужності якого розраховані на забезпечення 10 000 корів на добу.

Відкрив захід Ельман Оруджов, заступник операційного директора по тваринництву компанії «Астарта». Ознайомив учасників з історією компанії, розповів про структурні проекти. «Всю нашу роботу ви зможете оцінити під час відвідин кормоцентру та нетельного комплексу ферми», - зазначив він.

Після лекцій відбулося урочисте відкриття фідцентру. Про важливість даного фідцентру розповів Желько Ерцег, операційний директор агропромхолдингу «Астарта»: «Для нас це не просто чергова інвестиція в елеватор чи цукровий завод - це інвестиція в унікальний об’єкт, перший подібного роду в Україні. До сьогодні стримуючим фактором для збільшення надоїв була якість кормовиробництва. Тому фідцентр змінює саму філософію розвитку тваринництва».

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.