Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

ХІІІ Міжнародна конференція «Птахівництво-2017»

Дата проведення: 19-21 вересня 2017 року

Місце проведення: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Городище, 8, КК «Ріксос Прикарпаття»

Організатор: асоціація «Союз птахівників України».

Чеська компанія ТЕКРО прийняла участь у конференція «Птахівництво-2017», яка відбулася 19-21 вересня в Трускавці. Цього року конференцію відвідало більше 1150 учасників із 36 країн світу, представників аграрних підприємств України та світу.

З доповіддю виступив Карпенко Сергій Михайлович – Генеральний директор Асоціації «Союз птахівників України», який розповів про стан і перспективи розвитку галузі птахівництва в Україні: «Говорячи про прогнозні показники 2017 року, за тенденціями 8 місяців поточного року, можемо прогнозувати:

  • виробництво м’яса птиці складе 1170 тис. тонн в забійній вазі;
  • промислове виробництво м’яса птиці становитиме 997 тис. тонн в забійній вазі. Це буде на 0,5% більше ніж в минулому році;
  • експорт м’яса птиці становитиме біля 250-260 тис. тонн;
  • в яєчному секторі виробництво залишиться на минулорічному рівні 15,1 млрд. штук яєць;
  • експорт значно перевершить минулорічні показники і становитиме біля 1,1 млдр. штук, що стане своєрідним рекордом за історію України.»

Також перший раз конференцію відвідав Лапа Володимир Іванович – Голова Державної служби України з питань безпечності продуктів харчування і захисту прав споживачів і повідомив, що у проекті Державного бюджету на 2018 рік передбачено 687 млн. грн. на здійснення протиепізоотичних заходів, що більш ніж у п’ятеро перевищує фінансування Держпродспоживслужби на ці потреби, ніж у минулому році.

З привітальним словом виступив директор чеської компанії ТЕКРО Йозеф Вондроуш. У своїй промові він розповів про виробничі програми міжнародної корпорації ТЕКРО, акцентуючи увагу, що за 26 років існування компанії були не тільки побудовані 8 заводів в Чехії, Словаччині та Україні з виробництва преміксів, вітамінно-мінеральних сумішей, концентратів, ветеринарних препаратів та лікувальних кормів, а й велику увагу корпорація приділяє безпосередньо веденню птахівничого та тваринницького бізнесу. Для цього в Чехії працюють декілька птахівничих та тваринницьких комплексів, де в промислових умовах використовуються технології годівлі, ветеринарії та утримання компанії ТЕКРО. Також в Україні працює інкубатор з виробництва добових курчат-бройлерів кросу ROSS-308 і COBB-500 від батьківського поголів’я компанії Liaharensky podnik Nitra, a.s. (Словаччина). Для максимального контролю якості всієї продукції компанія має власні заводи з переробки сої, сушіння, очищення та зберігання зернових, лабораторії, в яких контролюється якість, як вхідної сировини, так і готової продукції. Працюють програми сервісної підтримки, біобезпеки та інформаційного забезпечення своїх клієнтів.

З практичною доповіддю виступила, кандидат ветеринарних наук, консультант компанії ТЕКРО Ольга Щебентовська на тему «Роль пробіотиків у годівлі птиці»: «На птахофабриках по вирощуванню різного виду птиці, внаслідок багаторазових імунізації і порушень в технології годівлі та утримання до 20-25-денного віку імунна система і мікробна асоціація кишечнику, що знаходяться на стадії становлення, піддаються змінам - розвитком імунодефіцитів і дисбактеріозів, які характеризуються зниженням природної резистентності, порушенням мікробіоценозу кишечника при зменшенні біфідо-і лактобактерій та підвищенню рівня умовно-патогенних мікроорганізмів.

Саме для нормалізації мікробіоценозу в травному тракті використовують пробіотичні препарати, ефективність яких обумовлена їх багатогранною дією, а саме: участю у процесах травлення і метаболізмі організму, біосинтезі та засвоєнні білка, інших біологічно активних речовин, підвищенням опірності організму, а також антагоністичними відносинами з патогенною та умовно-патогенною для організму птиці мікрофлорою.

Введення в раціон пробіотиків при вирощуванні курчат-бройлерів дозволяє знизити застосування антибіотиків, підвищити резистентність організму птиці і отримати вищу економічну ефективність виробництва продукції птахівництва.»

На конференції піднімалися для обговорення такі питання, як: сучасні підходи до законодавчого регулювання обігу кормів і кормових добавок; сучасні методи профілактики інфекційного бронхіту птиці; особливі тваринні протеїни для свійської птиці: плазма крові та гемоглобін; роль замінників антибіотиків в харчових продуктах, преміксах, для забезпечення виробництва безпечної продукції; ефективний контроль сальмонели у птахівництві; дезінфекція і контроль кокцидіозу; хвороба Гамборо – сучасні методи лікування; особливості різних видів вентиляції пташників: американський досвід; організація вирощування продукції птахівництва для продажу за кордоном без антибіотиків, кокцидіостатиків та підкислювачів та інші.

Чеська компанія ТЕКРО була рада спілкуванню з партнерами, клієнтами та бажає подальшого розвитку ринку птахівництва.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.