Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ТЕХНОЛОГІВ ТА ВЕТЕРИНАРНИХ СПЕЦІАЛІСТІВ ГАЛУЗІ СВИНАРСТВА

Дата проведення: з 18 по 22 вересня 2017 р.

Місце проведення: узбережжя Азовського моря, в оздоровчому комплексі - «Металург» (с. Новокостянтинівка, Приазовського району, Запорізької області)

Організатори: «Аграрний союз України», Корпорація «Тваринпром», «НУБіП»

З 18 по 21 вересня 2017 року на базі оздоровчого комплексу «Металург», Запорізької області відбулось навчання – підвищення кваліфікації технологів та ветеринарних спеціалістів галузі свинарства.

Прийняли участь в заході: технологи, ветспеціалісти свинокомплексів, зарубіжні спеціалісти, представники фірм обслуговуючих галузь свинарства та провідні науковці, журналісти.

Навчання відкрив Сокирін Олександр Іванович - керівник розвитку аграрної інфраструктури «Аграрного союзу України» та Гнатюк Сергій Андрійович -генеральний директор Корпорації «ТВАРИНПРОМ».

Під час лекцій піднімалися такі теми як: реконструкція ферм і комплексів; сучасна генетика (70% успіху); як створити належні умови для одержання максимальної продуктивності свиней; вплив втрати маси у свиноматок на багатоплідність у другому опоросі; що пливає на конверсію та добові прирости у свиней; чим замінити антибіотики; токсини в кормах, використання антитоксинів у свинарстві; збалансована годівля, економія витрат у свинарстві; використання кормових добавок, премікси в годівлі свиней; вплив органічних кислот на виробничі показники свиней упродовж відгодівлі тощо.

Поділилася своїми знаннями та досвідом чеська компанія ТЕКРО. Начальник відділу сервісу з свинарства ТОВ «ТЕКРО» Соколов Віталій виступив з темою: "Кормові інгредієнтив годівлі свиней" акцентуючи увагу на ключові поживні речовини в годівлі свиней, принципи балансування.

Кандидат ветеринарних наук, експерт з годівлі та відтворення поголів’я ТОВ «ТЕКРО» -Бабань Олександр розповів про причини неплідності свиноматок та управління репродуктивною функцією свиноматок – основні методи відновлення відтворної функції у свиноматок.

Важливу тему про роботу підприємства у закритому режимі та біобезпеку комплексів виклав начальник відділу сервісу по дезінфекції ТОВ «ТЕКРО» Тисячний Віктор.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.