Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

СВИНОКОМПЛЕКС - 2017

Дата проведення: 18-19 жовтня 2017 року

Місце проведення: м. Львів, Львівський будинок учених, вул. Листопадового Чину, 6

Організатор: AGP Group

18-19 жовтня у місті Львові відбулася конференція «Свинокомплекс-2017», партнером з годівлі якого, стала чеська компанія ТЕКРО. Конференція зібрала більше 100 різних представників аграрних підприємств та науковців.

«Які причини генетичної неплідності тварин», - таке питання розкрив Олександр Бабань, кандидат ветеринарних наук, експерт з годівлі та відтворення поголів’я чеської компанії ТЕКРО. В своїй доповіді детально зупинився на причинах, які викликають неплідність, та як мінімізувати чинники, які на це впливають. Велику увагу він приділив поняттю імунна неплідність, наголосивши на які аномалії потрібно звертати увагу, і які наслідки вони мають на розвиток самок та самців.

Також доповідь включала питання практичного застосування продукту ТЕКРОСТІМ, як методу боротьби з низькою продуктивністю свиноматок у літній період; як способу покращення стану кондиції у свиноматок після відлучення поросят; як допомогу при стимуляції та посиленні прояву статевої охоти у свиноматок і ремонтних свинок та інші особливості застосування продукту.

Два дні були присвяченню ознайомленню з такими доповідями, як: мінеральне живлення в годівлі; збереження новонароджених поросят; патогенність та поведінка при АЧС; потреби в раціоні високопродуктивних свиноматок; гемофільозний полісерозит: наслідки та методи боротьби; ембріональні втрати у свиноматок; паразитологія свиней; патанатомія, як початкова ланка діагностичного процесу; особливості будови підлоги свиней; травми сосків свиней тощо.

Чеська компанія ТЕКРО дякує всім за участь у конференції та бажає високих результатів в роботі!

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.