Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Семінар - ВРХ: Як досягти мети - 1 теля у рік від кожної корови!

Дата проведення: 7 грудня 2017 року

Місце проведення: м. Луцьк

Організатори: міжнародна компанія Bayer та чеська компанія ТЕКРО.

Інформаційний партнер: інформаційна агенція "БІЗРЕЛІЗ"

7 грудня в місті Луцьк чеська компанія ТЕКРО та міжнародна компанія Bayer провели науково-практичний семінар на тему "Як отримати одне теля від корови в рік".

На семінарі виступили такі лектори як: Ярослав Сердюков - к.вет.н., доцент, НУБіП України; Олександр Костюк та Андрій Турчик - ТОВ «Байєр»; Олександр Вальчук - к.вет.н., доцент, НУБіП України тощо. В рамках семінару цікаві та актуальні доповіді презентували спеціалісти компанії ТЕКРО: кандидат ветеринарних наук Олександр Бабань та кандидат сільськогосподарських наук Сергій Блюсюк.

Доповідь Олександра Бабаня детально висвітлила питання гормональних збоїв у корів, ановульторних циклів, етіології кістозу яєчників, зниження заплідненості, збільшення частоти ембірональної смертності та неплідності.

Відомо, що для того, аби отримати від корови одне теля на рік, увесь технологічний цикл роботи на фермі повинен працювати максимально налагоджено. Серед численної кількості факторів, на відтворні якості корів спричиняє повноцінність їх годівлі, чому й була присвячена презентація Сергія Блюсюка. У ході доповіді охарактеризовані основні критерії забезпечення оптимальних кондицій вгодованості тварин на різних етапах виробничого циклу. Зокрема, у першій частині було акцентовано увагу на вплив нестачі і надлишку в раціонах корів енергії, протеїну, неструктурних і структурних вуглеводів, мінеральних речовин і вітамінів на запліднюваність корів, проявлення охоти, тривалість сервіс-періоду, міжотельному періоду, післяпологових ускладненнях тощо. Підкреслено важливість забезпечення оптимальних кондицій вгодованості впродовж лактаційного періоду та особливо в сухостійний період та визначено основні завдання, які ставляться перед зооветеринарними спеціалістами ферм для їх досягнення.

Захід пройшов в чудовій атмосфері. Доповідачі отримали багато запитань на які відвідувачі семінару отримали професійні відповіді.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.