Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Основні інфекційні захворювання в тваринницьких господарствах України та сучасні шляхи боротьби з ними

Дата проведення: 20 червня 2018 р.

Місце проведення: м. Хмельницький, вул. Прибузька, 15/1, конференц зал готелю «Sobkoff»

Організатор: Асоціація спеціалістів ветеринарної медицини України, ТОВ «Ветсинтез»

20 червня чеська компанія ТЕКРО прийняла участь в конференції «Основні інфекційні захворювання в тваринницьких господарствах України та сучасні шляхи боротьби з ними», яка відбулася в місті Хмельницький. На конференції були присутні ветеринарні лікарі, представники діючих господарств. Конференція поєднала в собі два напрямки: свинарство та скотарство.

В залі конференції по свинарству актуальними були питання захворювання репродуктивної системи свиней та шляхи боротьби з ними; товщина шпику як маркерний показник прогнозування відтворної функції свиноматок; ефективна профілактика парвовірусної інфекції, лептоспіроза та бешихи свиней; сортування, бонітування та догляд за підсисними поросятами.

Багато уваги було приділено напрямку скотарства. Адже сьогодні це один із перспективних та розвиваючих галузей сільського господарства в Україні. Велику увагу приділили питанню дезінфекції: методам, цілям, відмінностям. Особливо цікавими були теми: гігієна доїння, профілактика та лікування маститу; основні інфекційні респіраторні захворювання ВРХ, методи боротьби та профілактика.

Всі присутні під час перерви мали змогу поспілкуватися особисто з лекторами.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.