Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Національний День Ферми на базі ТОВ «Молочні ріки»

Дата проведення: 3 липня 2018 року

Місце проведення: Львівська обл., с. Пониковиця

Організатор: Асоціація виробників молока України (АВМ), Всеукраїнська аграрна рада (ВАР) та консалтингова компанія «Дикун».

3 липня 2018 року на базі ТОВ «Молочні ріки» відбувся - НАЦІОНАЛЬНИЙ ДЕНЬ ФЕРМИ. Це захід присвячений вивченню алгоритму заготівлі сінажу з поля до кормового столу. Програма  включала:

  • Ознайомлення із усіма блоками молочнотоварної ферми ТОВ «Молочні ріки».
  • Демонстрація в роботі кормозаготівельної техніки, знайомство із методикою правильної заготівлі сінажу.
  • Актуальні виступи провідних експертів.

Понад 350 гостей відвідали цей захід. Це і власники, керівники, ветеринари та агрономи провідних молочнотоварних ферм України; визнані експерти галузі та незалежні консультанти; представники комерційних компаній; засоби масової інформації.

ТОВ «Молочні ріки» є відокремленим підрозділом групи компаній «Західний Буг».  До товариства входять 3 ферми: дві в с. Пониковиця (Бродівський р-н) і одна в м. Сокаль.  Дане господарство є одним із великих виробників молока у Львівській області.

ТОВ «Молочні ріки» - яскравий приклад господарства, яке навчилося заготовляти корми та управляти годівлею, працює з окремими технологічними групами корів та стежить за вгодованістю.

Чеська компанія ТЕКРО на Національному Дні Ферми презентувала новинки продуктового асортименту, такі як:

Ефективні засоби для силосування та консервування кормів (ADDCON, Німеччина)

KOFA®GRAIN -pH 5- запатентований засіб для консервування вологого зерна та кукурудзи.Силосний засіб для забезпечення аеробної стабільності силосу з цілих рослин кукурудзи та зернових, сильно пров’яленої трави, кукурудзяних качанів, вологого зерна, бурякової стружки, пивної дробини та зернової браги (барди).

KOFASIL®S - гетероферментативний бактеріальний препарат для поліпшення аеробної стабільності силосу

KOFASIL® LAC - гомоферментативний бактеріальний препарат для підвищення якості бродіння силосу з трави, бобових і цілісних зернових рослин.

KOFASIL®LIQUID - розчин силосуючих солей – для покращення якості бродіння силосу з трави, бобових і цілих рослин зернових. Для збереження якості молока та здоров’я тварин.

Ефективні рішення для боротьби з личинками, проти літаючих та повзучих комах:

МАГГОТС ГР - Інсектицидний препарат для знищення личинок двокрилих комах у тваринницьких приміщеннях.

СОДЖЕТ ВГ - Дезінсекція тваринницьких приміщень, пташників та приміщень господарського призначення (двокрилі комахи, таргани, блохи та інші комахи, у тому числі стійкі до фосфорорганічних препаратів, піретроїдів і карбамідів).

СОФАСТ ГР - Дезінсекція тваринницьких приміщень, пташників та приміщень господарського призначення (двокрилі комахи, таргани, блохи та інші комахи, у тому числі стійкі до фосфорорганічних препаратів, піретроїдів і карбамідів).

Альфасект КС - Дезінсекція тваринницьких та приміщень господарського призначення для знищення літаючих двокрилих комах (комарів, ґедзів, мошок мокреців, москітів, молі) та повзучих комах (тарганів, клопів, мурах), а також жуків шкіроїдів.

Найперший компонент біобезпеки – дезінфікуюча рамка. Дезрамка дозволяє провести одночасну дезінфекцію коліс, днища та бортів автомобіля.

Дякую всім колегам та партнерам за спілкування біля стенду чеської компанії ТЕКРО. До нових зустрічей!

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.