Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Конференція «Молочна ферма-2018»

Дата проведення: 4-5 липня 2018 р.

Місце проведення: м. Києві, готель «Братислава».

Організатор: AGP Group

4-5 липня відбулася конференція «Молочна ферма – 2018» в м. Києві в готелі «Братислава». Захід відвідали ветеринарні лікарі, зоотехніки господарств. Вже не один рік AGP Group організовує конференції, де відвідувачі можуть почути про новинки на ринку, отримати практичні поради та рекомендації.

Конференція була наповнена цікавими доповідями, такими як: «Користь від мікроорганізмів у виробництві ефективних кормів для худоби»; «Економічні переваги використання самохідних кормозмішувачів» ; «Силосні гібриди кукурудзи KWS — гібридний склад і технологія вирощування» ; «Проблематика мікотоксикозів у галузі тваринництва»; «Діагностика клінічного маститу та схеми лікування»; «Затримання посліду в корів: причини, лікування й профілактика»; «Гормональні препарати та синхронізація статевої охоти ВРХ»; «Як виростити здорове теля: ставка на перевірену схему випойки» та інші.

Про «Вплив на продуктивність аеробно нестабільного силосу та шляхи розв’язання проблеми зігрівання» розповів Валерій Алєксєєв, консультант чеської компанії ТЕКРО: «Одним з основних питань доповіді була – аеробна стабільність силосу. Основна проблема кукурудзяного силосу – це зберегти його до кормового столу. Для того, щоб визначити правильну стратегію необхідно попередньо зробити аналіз існуючої ситуації в господарстві. Ми можемо провести для вас аудит та поділитися методикою оцінки цих втрат, для того, щоб ви могли оцінити їх величину та прийняти економічно обґрунтоване рішення».

Дякуємо за спілкування на стенді ТЕКРО! До нових зустрічей.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.