Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Національний День Ферми на базі ТОВ «Велетень»

Місце проведення: Сумська обл., м. Глухів, вул. Героїв Небесної Сотні, 3

Дата проведення: 28 серпня 2018 року

Організатори: Асоціація виробників молока України (АВМ), Всеукраїнська аграрна рада (ВАР) та консалтингова компанія «Дикун».

28 серпня відбувся День Ферми на базі господарства ТОВ «Велетень». В управлінні господарства знаходиться 8 000 гектарів сільгосподарських земель. Одне з найкращих молочних підприємств України, дійне стадо налічує 800 голів. ТОВ «Велетень» постійно цікавиться сучасними технологіями, дбає не тільки про підвищення рентабельності підприємства, а й про умови праці на фермі.

Основні питання конференції пов’язані з вивченням алгоритму заготівлі грубих кормів з поля до кормового столу. Лекторами на Дні ферми виступили: Микола Купко, комерційний директор ТОВ "Завод Кобзаренка"; Ренат Аскаров, представник заводу JCB; Володимир Мірненко, бренд-менеджер, ТОВ Пьотінгер  та інші.

На стенді чеська компанія ТЕКРО презентувала ефективні засоби для силосування та консервування кормів (ADDCON, Німеччина) такі як: KOFA®GRAIN -pH 5, KOFASIL®S, KOFASIL® LAC, KOFASIL®LIQUID.

Під час практичної частини заходу відбулася демонстрація кормозаготівельної техніки в роботі та статиці. Учасники та гості заходу познайомилися із методикою правильної заготівлі сінажу та силосу.

Захід відвідали власники, ветеринарні лікарі та агрономи провідних молочнотоварних ферм України; експерти галузі; представники комерційних компаній.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.