Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

ХІV Міжнародна конференція «Птахівництво-2018»

Дата проведення: 10-13 вересня 2018 року.

Місце проведення: Львівська обл.., м. Трускавець, вул. Городище, 8, КК «Ріксос Прикарпаття».

Організатори: Асоціація «Союз птахівників України».

10-13 вересня відбулася ХІV Міжнародна конференція «Птахівництво-2018» в м. Трускавець в КК «Ріксос Прикарпаття». Про стан та перспективи галузі розповів генеральний директор Асоціації «Союз птахівників України» Карпенко Сергій Михайлович:

  • «За 2017 рік в с/г підприємствах вироблено найбільше м’яса бройлера 94,3%, м’яса індиків – 2,3%, м’яса качок – 0,18%, м’яса гусей – 0,1%, інші видів м’яса 3,2%.
  • В 2017 році спостерігається зростання промислового виробництво м’яса бройлерів на 3,3% або на 30 000 тонн, а за 7 місяців 2018 року виробництво  в с/г підприємствах зросло на 5,6%.
  • Було експортовано рекордну кількість м’яса птиці  в 2017 році: 270 000 тонн. В 2018 році цей показник сягне позначки в 290 000 тонн.
  • Поряд із збільшенням експорту спостерігається тенденція до збільшення імпорту в Україну м’яса птиці. В минулому році імпортовано 116 000 тонн, а в поточному очікується на рівня 130 000 тонн.
  • Протягом 2017 року в ЄС було експортовано 66,7 тис. тонн м’яса птиці і м’ясних продуктів. Україна займає 3-є місце серед всіх країн, які експортують в країни Європейського Союзу.
  • Споживання яєць у 2017 році складало 247 штук на людину. У 2018 році прогнозується збільшення споживання яєць до 254 штук на людину.»

Не менш цікавими виявилися доповіді про: «Сучасні підходи до законодавчого регулювання обігу ветеринарних препаратів, кормів і кормових добавок», «Першочергові завдання Держпродспоживслужби України в сфері ветеринарної медицини галузі птахівництва і безпеки її продукції», «У злагоді із сучасністю: багаторівневе підлогове обладнання відкриває нові можливості розвитку яєчного та м’ясного напрямків птахівництва», «Сучасні системи утримання курей-несучок відповідно до директив ЄС», «Контроль якості комбікормів в лабораторії і в процесі виробництва», «Дотримання правил біобезпеки - збереження поголів’я!», ««Особливості вирощування та утримання високопродуктивних кросів курей», «Інфекційний бронхіт курей. Епізоотична ситуація в світі.», «Складнощі в процесі діагностики респіраторних захворювань у бройлерів» та інші.

Практичною та корисною доповіддю відзначився директор чеської компанії ТЕКРО Йозефа Вондроуш: «Соконкуренція, практичний досвід торгової марки «Золоті яйця». На прикладі ТМ «Золоті яйця» розповів про бізнес модель партнерських відносин декількох виробників яйця.

На семінарі «Диформіати - надійна стратегія для підвищення продуктивності та безпеки в птахівництві» Доктором Стеваном Петровичем був презентований новий продукт FORMI NDF – підсилювач продуктивності з бактерицидною дією для оптимізації годівлі птиці.

Стеван Петрович, представник німецької компанії АДДКОН, розповів про нові можливості для збільшення цінності продукції птахівництва: «Адже очевидно, що тренд збільшення продуктивності та зниження витрат за яким ми рухалися останнім часом, потрібно коригувати. По-перше, потрібно враховувати глобальний тренд на безпеку продукції. Споживачі налякані проблемою резистентності бактерій. По-друге, ми можемо отримувати високі показники продуктивності, але вони не стабільні. Є багато факторів, які знижують показники на окремих групах або в певні періоди.

Ще 17 років тому, в 2001 році, Європейська комісія зареєструвала перший стимулятор росту, або підсилювач продуктивності, який не є антибіотиком. Це був диформіат калію.

Через 16 років, за підсумками 2017 року, виробник диформіатів, компанія АДДКОН з Німеччини, визнана номером один у світі серед виробників кормових кислот. Німецька компанія Addcon довела ефективність диформіатів своєї лідерської позицією на ринку.

Високі бактерицидні властивості та безпека диформіатів сприяють збільшенню ефективності м'ясного та яєчного птахівництва та відкривають нові можливості для зниження витрат.»

Конференція тривала 3 дні, які були насичені корисною та практичною інформацією: про хвороби птиці, діагностику, лікування, профілактику, годівлю, біобезпеку та інше.

Компанія ТЕКРО дякує своїм партнерам, клієнтам, друзям за зустріч на стенді. До нової конференції в наступному році.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.