Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СВИНОФЕРМИ 2018

Дата проведення: 18 жовтня 2018 року

Місце проведення: Київська обл., смт. Глеваха, вул. Підприємницька, 10, "UBI КОНФЕРЕНЦ ХОЛ".

Організатори: Асоціація «Свинарі України», Всеукраїнська Аграрна Рада та компанія Dykun, за підтримки ФАО та ЄБРР.

18 жовтня вже традиційно відбувся ще один Міжнародний день свиноферми 2018. Серед учасників заходу: виробники, представники державних органів та міжнародних інституцій, м’ясопереробники, експерти галузі.

Переважно всі теми були присвячені темі АЧС: прогнози подальшого розвитку епізоотичної ситуації та вплив на глобальне свинарство; захист промислового сектору свинарства; ціна АЧС; підвищення обізнаності з АЧС; cпособи поширення АЧС: стратегія захисту ферми; реальні сценарії поширення АЧС Україною; найкращі практики біобезпеки вітчизняних свиногосподарств тощо.

Зі вступним словом виступив Володимир Лапа: «Потрібно рухатися вперед в тісній координації: маємо надію, що інвестиції в біобезпеку на корпоративному рівні будуть зроблені, а зміни в регулюванні, які будуть потрібні – будуть внесені. Перспективи свинарському галузі є і вони добрі».

Сьогодні для власників свиноферм постає потреба в утилізації побічних продуктів будівництва. Як здешевити будівництво таких потужностей розповіла Олена Альшанова, заступник Директора Департаменту агрополітики та сільського господарства Мінагрополітики: «Здешевити будівництво міні-крематорів таких потужностей можна за рахунок бюджетних коштів, адже 25% кредитних коштів компенсує держава».

Як вже неодноразово всі могли переконатися, що основною умовою збереження здоров'я всіх сільськогосподарських тварин є ідеальна програма профілактики, а також регулярна та чітка програма дезінфекції. Її метою повинна бути ліквідація хвороб та зменшення мікроорганізмів до рівня, який є безпечним для здоров'я тварин та правильне коригування процедури, етапів та фаз профілактичних заходів. Така профілактика стане запорукою зниження втрат та подальшого збільшення рентабельності.

Чеська компанія Текро також прийняла участь в даному заході. На стенді компанії ТЕКРО можна було ознайомитися з:

  • Програмою біобезпеки на господарстві - Оберіг, яка включає в себе дезінфікуючі препарати Evans Vanodine International (Англія) та систему заходів розроблену спеціально для тваринницьких господарств.
  • Найпершим компонентом біобезпеки – дезінфікуючою рамкою. Дезрамка дозволяє провести одночасну дезінфекцію коліс, днища та бортів автомобіля.
  • Ефективними рішеннями для боротьби з личинками, проти літаючих та повзучих комах (МАГГОТС ГР, СОДЖЕТ ВГ, СОФАСТ ГР, Альфасект К).
  • Formi NDF - підсилювачем продуктивності з бактерицидною дією для годівлі свиней.
  • Спеціальними добавками для оптимізації годівлі свиней (Теkrobone та Tekrostim).

Дякуємо всім за спілкування, до нових зустрічей!

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.