Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Міжнародна науково-практична конференція «Чеський симентал»

Дата проведення: 30 жовтня 2018 р.

Місце проведення: Національний університет біоресурсів і природокористування України

Організатори: Національний університет біоресурсів і природокористування України

30 жовтня 2018 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України пройшла міжнародна науково-практична конференція зі специфічною назвою "Чеський симентал". І ця назва не випадкова, адже робота конференції, була присвячена саме розкриттю усіх якісних характеристик тварин симентальської породи чеської селекції при експлуатації в умовах Чехії та України. 

Із змістовною та цікавою доповіддю виступили представники чеського кооперативу "Impuls" Michal Basovník та Ing. Marek, які детально розповіли про розведення і селекцію симнетальської породи в Чехії, навели основні переваги тварин цієї породи в умовах промислового виробництва молока та яловичини.

Олександр Ющенко, директор ПП "Галекс Агро" доповнив попередніх спікерів надзвичайно цікавою інформацією про адаптацію імпортованих з Чехії тварин в умовах його підприємства, а також про виробництва органічної продукції від цих тварин на теренах України.

Представник чеської компанії "ТЕКРО" Сергій Блюсюк зупинився на основних точках контролю при організації повноцінної годівлі корів, починаючи із проектування раціонів і закінчуючи лабораторним аналізом продукції.

Petr Žirovnický, який представив компанію "Brunnthaller", охарактеризував особливості утримання тварин за різних систем. Про основні хвороби та методи їх лікування та профілактику доповів MVDr. Jiří Neužil (компанія "Bioveta").

Доповіді супроводжувалися жвавими та конструктивними обговореннями, а родзинкою заходу була дегустація органічної молочної і м'ясної продукції від ПП "Галекс Агро".


 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.