Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Майстер-клас "Як підвищити ефективність свинарського бізнесу"

Дата проведення: 30 жовтня 2018 р.

Місце проведення: Міжнародний Виставковий Центр | Київ, Броварський проспект, 15 | метро Лівобережна.

Організатори: журнал «Тваринництво сьогодні».

30 жовтня чеська компанія ТЕКРО прийняла участь в майстер-класі «Як підвищити ефективність свинарського бізнесу».

Всі присутні зацікавилися доповіддю керівника тваринницького комплексу ФГ «МЮННТ» Павла Пироженка «Виробництво свинини: український досвід ведення свинарського бізнесу». В своїй доповіді він розповів про інновації, які використовуються на свинарському комплексі, про сучасний маточник і пологовий зал, про технології вентиляції та управління температурою повітряного потоку, про сучасний підхід до випоюванню води. Учасники задавали багато запитань, всіх цікавили виробничі показники та ефективність.

На заході обговорили різноманітні теми, такі як: «Погляд на оптимальне введення вітамінів у раціони свиней»; «Вентиляція. Північноамериканський підхід.». Розглянули актуальну тему для свинарів про АЧ: «Біобезпека в свинарських господарствах»

Цікаву доповідь підготував Валерій Алексєєв, керівник проектів чеський компанії Текро та технічний консультант продукції німецької компанії ADDCON: «Як використовувати бактерицидні властивості органічних кислот і повернути 300% інвестицій».

У доповіді була піднята проблема низької окупності при застосуванні підкислювачів. Слухачам була запропонована нова, відповідна останнім змінам законодавства концепція застосування органічних кислот. Поняття підкислювач вже дещо застаріло. З'явилися нові покоління кормових кислот, які вирішують набагато більший спектр проблем на фермах та призводять до підвищення продуктивності на різних етапах виробництва та відповідно підвищують рентабельність ферм.

Під час доповіді слухачам було запропоновано не менше 5 різних варіантів застосування органічних кислот для свинарства. Під кожен варіант описані конкретні критерії відбору та реальні показники окупності, які засновані на великому обсязі даних із задокументованих дослідів проведених на свинарських фермах в різних країнах, а так само підтверджених в авторитетних та незалежних інститутах.

До заявленої теми заперечень не було, тема розкрита широко та повністю. Це дійсно можливо, на кожну гривню, яку Ви інвестуєте в органічні кислоти повернути три гривні за рахунок збільшення продуктивності та скорочення витрат на годування, медикаменти.

Звертайтеся за консультаціями, ми відкриті та обов'язково допоможемо Вам впровадити високоефективні програми годування, а так само профілактики, лікування інфекційних захворювань бактеріальної етіології.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.