Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Семінар з птахівництва «Яйце чи курка?!»

Місце проведення: готельний комплекс «Глобус», м. Тернопіль, вул. Степана Будного, 18

Організатори: ТОВ «ТЕКРО», ТОВ «ІНКУБА»

«Яйце чи курка?!» - ось з такою креативною назвою 13 грудня пройшов семінар по птахівництву в м. Тернопіль. Організатор семінару чеська компанія ТЕКРО та компанія ІНКУБА. Семінар відвідало понад 40 компаній!!! 

Розпочав семінар директор чеської компанії ТЕКРО-Україна Йозеф Вондроуш докладом про мотивацію персоналу. Розповів про практичні приклади матеріальної і нематеріальної мотивації.

Про «Виробництво якісних курчат» та власне про сам інкубатор «Інкуба» доповів директор ТОВ «Інкуба» Владислав Панасюк: «Виробнича потужність інкубатора «Інкуба» – 32 млн. шт. інкубаційного яйця в рік. На підприємстві встановлене нове інкубаційне обладнання англійської компанії «BUCKEYE SM-24». Все інкубаційне обладнання працює в автоматизованому режимі, дані зберігаються в електронному вигляді протягом 6 місяців. Транспортування добового молодняка здійснюється спеціалізованими автомобілями, місткістю 130 тис. голів курчат. Вакцинація добового курчати здійснюється аерозольно в спрей-кабінеті та ін’єкційно ( підшкірно, внутрішньо м’язово) за допомогою біо-інжекторів. Зали для прийому та зберігання інкубаційного яйця обладнанні системою клімат-контроль. Інкубатор обладнаний дизель-генератором для автономного забезпечення електроенергією та двома лініями підведення електроенергії.»

Про важливість стартового періоду вирощування молодняку та аспектів його годівлі розповів начальник відділу птахівництва ТОВ «ТЕКРО» Віталій Ряжев: про структуру корму, інтенсивність росту курчат бройлерів, порівняльний аналіз застосування престартерних кормів різної структури, рекомендований рівень поживних речовин в престартерном комбікормі для бройлерів та інше.

Зацікавила учасників семінару доповідь технічного консультанта по продукції німецької компанії Addcon, керівника проекту ТОВ «ТЕКРО» Валерія Алєксєєва: «Як використати протимікробну дію органічних кислот для збільшення прибутковості в птахівництві?»: «Органічні кислоти більше 30 років використовуються в птахівництві, і за цей час показали високу ефективність проти умовно патогенних і патогенних бактерій. Але тим часом, великий обсяг недостовірної та суперечливої ​​інформації ускладнює завдання вибору найбільш потрібного препарату, серед величезної кількості пропозицій на ринку України.»

У доповіді були розглянуті тільки достовірні дані та вимірні властивості органічних кислот і їх вплив на ефективність годівлі та на продуктивність птиці. Розглянуто різні варіанти застосування та цілі використання. Законодавство вже розділило кормові добавки на кілька функціональних груп, тому підкислювачі так само потрібно навчиться розрізняти на консерванти, регулятори кислотності, протимікробні препарати для корму та зоотехнічні кормові добавки з різним впливом на здоров'я кишечника тварин і птиці.

Запрошені колеги з Чехії, Карл Тіттл та Павел Гасман, підготували важливі та актуальні доповіді, такі як: «Криптопрограма. Кокцидіоз у птиці», «Ветеринарні препарати». В доповідях надані рекомендації щодо профілактики та біобезпеки на господарстві, наведені приклади експериментів, які показують доведену ефективність препаратів.

Захід закінчився душевним банкетом.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.