Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Національний День ферми на базі ФГ "Велес Віта"

Дата проведення: 4 серпня 2020 р.

Місце проведення: на базі ФГ «Велес Віта», Вінницька область

Організатори: Асоціація виробників молока (АВМ) та Міжнародна фінансова корпорація (IFC) в рамках Проекту IFC "розвиток молочної галузі України", а також Консалтингова компанія "Дикун", і ГС "Всеукраїнська аграрна рада".

4 серпня відбувся Національний День Ферми на Вінничині. Це перший захід після проведення карантинових заходів. Кількість учасників була обмеженою.

Компанія ТЕКРО представила природню систему випоювання для телят МілкБар. Це програма ефективного вирощування телят, яка вже успішно впроваджується в господарствах України.

Власник ФГ «Велес Віта», Петро Струсевич, запросив всіх учасників відвідати ферму та поле, щоб поділитися своїм досвідом з однодумцями. На молочнотоварній фермі пройшов майстер-клас «Як діагностувати кульгавість у тварин?».

Завершився захід фуршетом.

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.