Thermo®Control
Збереження продуктивності від наслідків теплового стресу свиней
Перша ознака теплового стресу – зниження споживання корму. Тварини менше їдять та гірше ростуть. До того ж тепловий стрес змінює обмін речовин, що в свою чергу знижує якість туші – утворюється більше жиру, менше м’язів.
Чим більша вага та температура 0 – тим більш знижується середньодобове споживання корму.
Втрати = 40-80 г/10С*
*Quiniouetd 2000
ЗАЛЕЖНІСТЬ СПОЖИВАННЯ КОРМУ ВІД МАСИ ТІЛА ТА ТЕМПЕРАТУРИ ПОВІТРЯ
У свиней на дорощування та відгодівлі
У свиноматок
Термо®Контроль - впорається із негативними наслідками стресу, забезпечить стимулюючий вплив на захисні реакції організму та підвищить адаптаційний потенціал тварин
ДОВЕДЕНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ТЕРМО®КОНТРОЛЬ НА СВИНОМАТКАХ**
Збільшення споживання корму свиноматками в підсисний період (кг)
Вага поросят при відлучення (кг)
ДОВЕДЕНА ЕФЕКТИВНІСТЬ НА ВІДГОДІВЛІ**
Збільшення споживання корму (кг/день)
Збільшення середньодобових приростів (г/день)
**За результатами польових досліджень
ТЕПЛОВИЙ СТРЕСС
ЧОМУ THERMO®CONTROL?
Thermo®Control містить синергічну комбінацію рослинних екстрактів та мінеральних компонентів, що нормалізують вироблення власних антиоксидантів. 1 молекула антиоксидантів здатна протидіяти 100.000 вільних радикадів, що виробляються під час теплового стресу. Це потужна сила імунітету, протидія хворобам та продуктивність.
ДОЗУВАННЯ:
Свиноматки - 2 кг/т Свині на відгодівлі - 1,5 - 2 кг/т Кнурі - 2 - 3 кг/т корму
Для профілактики теплового стресу:
згодовуйте Thermo®Control за 2 тижні до інтенсивної спеки
Більше детально презентація «Збереження продуктивності свиней від наслідків теплового стресу»
Буклет THERMO CONTROL
+38 050 375 43 68
ЗАМОВИТИ ТОВАР
Залиште свої контакти і наш менеджер зв’яжеться з Вами в найближчий час
...
|