Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Смерть щурам №1

Знищує різні види мишовидних гризунів, ефективність дії 100%!

Форма

Це тістоподібна приманка.

Об'єкти

Щурі та інші мишовидні гризуни.

Місце застосування

Житлові, промислові та нежилі приміщення, а також 
сільськогосподарські угіддях та присадибні ділянки.

Склад

Смерть щурам №1 містить в своєму складі бродіфакум з концентрацією 0,005% італійського виробництва (компанія «Activa S.r.l») та введені натуральні інгредієнти: борошно, цукор, соняшникову олію, спеціальні ароматизатори. Ось тому, гризуни надають перевагу приманці, а не звичайній їжі.

Також до складу приманки входять протимікробні і антигрибкові препарати, завдяки яким приманка не втрачає своєї ефективності та привабливості тривалий час (гарантований термін придатності - 24 місяці).

Механізм дії

Дія приманки проявляється на 3 – 4-ий день і виражається в тому, що гризуни відчувають задуху, починається внутрішня кровотеча, від якої на 4 – 8-ий день настає загибель тварин.

Смерть щурам №1 не викликає гострого харчового отруєння, тому гризуни не можуть визначити причину нездужання і попередити популяцію про небезпеку.

Через задуху гризуни виходять з укриття та гинуть не в норах, під підлогами, а за межами приміщення, на відкритому місці.

Тістоподібна маса упаковується в пакетики з фільтр-паперу вагою 12,5 грам. Фільтр-папір добре пропускає запахи, але перешкоджає проникненню вологи, що дозволяє приманці працювати в умовах підвищеної вологості (водостоках, каналізації і т. д.).

Приманка легко прибирається після застосування і не вимагає спеціальної утилізації, приманку досить закопати або спалити. При попаданні в грунт, активні речовини приманки розпадаються на прості складові протягом 30 – 40 днів, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу, що забезпечує екологічність нашої продукції.

0 800 503 112*

* дзвінки безкоштовні

ЗАМОВИТИ ТОВАР

Залиште свої контакти і наш менеджер зв’яжеться з Вами в найближчий час

...

Спосіб застосування

Засіб «Смерть щурам №1» слід розкладати під укриттям в спеціальних або пристосованих для цього шматках картону, поліетилену або жерсті, пінцетом (щоб виключити «людський запах») в місцях заселення гризунів, поблизу їхніх нір, на шляху пересування, вздовж стін:

  • по 1 пакетику для миші,
  • 2-3 пакетика для щурів.

Розкладати через 2-15 м в залежності від виду та чисельності гризунів.

Протягом 7-10 днів здійснювати контроль за поїданням приманки і там, де вона з’їдена, обов’язково поповнювати до початкового об’єму. Припинити розкладання приманки тоді, коли засіб залишається недоторканим гризунами.

Важливо

Для повного знищення щурів або мишей на оброблюваної території, необхідно своєчасно додавати пакетики з приманкою до тих пір, поки вона не перестане поїдатися гризунами.

Упаковка

0,2 кг; 2,5 кг; 5 кг

 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.