Підпишіться на канал:








Наша адреса:
ТОВ ТЕКРО
м. Київ, 04071,
вул. Спаська, 5, оф. 60
Замовити продукцію та консультацію:
E-mail: order@tekro.ua
Тел.: 0 800 503 112*
*дзвінки з усіх операторів безкоштовно


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

GrowXL Broiler

Добавка для птиці, яка стимулює  інтенсивність приростів,  покращує засвоєння всіх речовин та добавок, які входять до складу комбікорму, підвищує імунітет птиці та збереженість поголів’я. А саме: підвищує ефективність застосування сорбентів мікотоксинів, гепатопротекторів та інших лікарських засобів. Всі компоненти стійкі до кислого середовища та не втрачають своєї активності при грануляції комбікормів.

Механізм дії

Ферменти, які входять до складу кормової добавки GrowXL Broiler, частково руйнують мікотоксини, які мають пептидні зв’язки, а також активно працюють з неперетравленими субстратами в порожнині кишок, а також в системі пристінного травлення. Завдяки цьому і досягається ефект росту перетравності поживних речовин і зменшення субстрактної бази для атипічної мікрофлори в товстому кишківнику. А це впливає на покращення конверсії корму.

Пробіотичні бактерії роду Bacillus захищають від колонізації та росту патогенної мікрофлори, стимулюють специфічний/неспецифічний імунітет та сприяють відновленню мікрофлори травного каналу, в наслідок чого, покращується перетравлення харчових компонентів раціону. А властивість прискорювати просування корму за рахунок розщеплення клітковини і ряду груп некрохмальних полісахаридів сприяє підвищенню об’єму споживання корму на одиницю часу.

Saccharomyces Boulardi руйнує патогени на клітинному рівні та виводить з організму птиці завдяки серин протеазі, що виділяється в процесі роcту в шлунково-кишковому тракті.

Синергічна дія всіх компонентів добавки GrowXL Broiler значно покращує обмін речовин на клітинному рівні, що сприяє заощадженню певної кількісті обмінної енергії при вирощуванні та утриманні птиці.

Показання до застосування
  • Для покращення секреторної функції травного каналу
  • Для утворення та виведення жовчі
  • Для утворення бактереостатичного ефекту в кишківнику
  • Для підвищення бар`єрної функції печінки у птиці
  • Для підвищення імунітету
  • Для покращення конверсії корму
  • Для підвищення збереженості поголів’я
Дозування Змішують з кормами, кормовою сировиною або комбікормами для птиці з розрахунку: 0,4 – 0,7 кг/т. Рекомендується використовувати на всьому періоді вирощування.

0 800 503 112*

* дзвінки безкоштовні

ЗАМОВИТИ ТОВАР

Залиште свої контакти і наш менеджер зв’яжеться з Вами в найближчий час

...
 
 
© 2005 - 2024, ООО «ТЕКРО». Все права защищены.
Все права на материалы, размещенные на www.tekro.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. При цитировании и использовании любых материалов ссылка на www.tekro.ua обязательна. При цитировании и использовании в интернете гиперссылка на www.tekro.ua обязательна.